Digitale abonnees van SKV kunnen gratis toegangskaarten voor voor de ADAC GT Masters op Circuit Zandvoort winnen. De kaarten worden ter beschikking gesteld door Motorsport.TV en Circuit Zandvoort.

De ADAC GT Masters vindt dit jaar plaats op Circuit Zandvoort in het weekend van 17 to 19 augustus.

Tijdens de ADAC GT Masters wordt geracet met stoere en snelle auto’s die voldoen aan het internationaal geldende GT3-reglement.

De ADAC GT Masters is dit jaar alweer voor de vierde keer in zijn bestaan te gast op Circuit Park Zandvoort. De serie is bedoeld voor auto’s volgens het internationaal geldende GT3-reglement, waarbij er dit jaar tal van nieuwe auto’s aan de start staan: Audi R8 LMS, BMW M6 GT3, Corvette C7 GT3-R GT3, Mercedes-AMG GT3, Lamborghini Huracán GT3 en Porsche 911 GT3. Deze auto’s nemen het op tegen de de Bentley Continental GT3 en de Nissan GT-R NISMO GT3, die er ook vorig jaar al bij waren.

Startvelden van ruim boven de 30 auto’s zijn dit seizoen de norm in de serie. Per raceweekeinde zijn er twee wedstrijden van elk een uur, inclusief verplichte pitstop met rijderswissel. Voor elke race is er een aparte kwalificatie, waarin de startplaatsen worden verdeeld.

Naast de Formule 3’s en de GT’s komen ook de dit jaar nieuwe toerwagenklasse ADAC TCR Germany, de ADAC Formule 4, de STT Spezial Tourenwagen Trophy en een combinatie van de Renault Clio Cup Benelux en de Renault Clio Cup Central Europe tijdens het Zandvoort Masters Weekend in actie.

De wedstrijden met de uitdagende supercars staan bol van de actie, dus zorg dat je geen seconde mist! Motorsport.tv is bij SKV te zien op kanaalnummer 93.

Wil jij dit evenement met brullende auto´s niet missen, beantwoord de onderstaande prijsvraag vóór 5 augustus 2018:

Highlights en crashes ADAC GT Masters Zandvoort 2017

Motorsport TV

Motorsport.TV is hèt motorsport kanaal voor hoge snelheid en biedt de grootste selectie internationale auto- en motorsport races. Van de FIA World Endurance Championship tot  FIM Motocross World Championship. Naast de races op internationale circuits ook rally, single seaters, GT karting, off-road, track racing, ice racing, powerboat en speedway.

Motorsport.TV zendt jaarlijks meer dan 70 internationale motorsport evenementen uit waaronder de European Le Mans Series, Australian Supercars, FIA World Rally Championship, Blancpain Endurance Series (met 24-uur Spa-Francorchamps), British F3 Championship, TCR International Series, FIM World Motocross Championship, Italian Road Racing Championship, Red Bull Rookies Cup.… en nog veel meer.

Van maart tot oktober kunt u nagenoeg elk weekeind genieten van LIVE evenementen. Een belangrijk deel van de uitzendingen is voorzien van Nederlands commentaar door vooraanstaande motorsport journalisten, onder andere Allard Kalff, Frank Weeink, Nelson Valkenburg en Joël Roelants.