Internet & WiFi

Wat is WiFi?

WiFi is een draadloze verbinding waarmee je op je pc, laptop, smartphone en tablet kunt internetten zonder een internetkabel te gebruiken. Het internetsignaal komt via de kabel je huis of je bedrijf binnen en het WiFi-modem zorgt er dan voor dat je kunt internetten. Het WiFi-modem zendt een signaal uit. Dat WiFi-signaal gebruik je om draadloos te internetten.

Wat kan ik van mijn WiFi verwachten?

Het fijne van WiFi is dat je overal in huis online kan. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat je verbinding minder kan zijn als je verder van je modem af zit. Bijvoorbeeld op zolder. Dichtbij je modem kom je misschien wel op dezelfde snelheid als met een kabel. Ook als veel apparaten tegelijkertijd op de WiFi zitten, merk je dat aan de snelheid.  Ook kan een WiFi signaal beïnvloed worden door externe bronnen. Voorbeelden hiervan zijn: Een babyfoon, alarmsystemen, zonnepanelen, spelcomputers etc.

Mesh WiFi met FRITZ!

Om video’s, muziek en foto’s in het thuisnetwerk naadloos tot in de verste hoekjes van elke kamer te sturen, maakt de FRITZ!Repeater 1200 gebruik van Mesh WiFi. De verdeelde FRITZ!-apparaten werken in een enkel netwerk, communiceren onderling en optimaliseren de prestaties van alle WiFi-apparaten. 

Met Mesh geniet je heel eenvoudig van optimale snelheid bij het surfen, afspelen van video’s of gamen. Adembenemende televisie in HD en je lievelingsmuziek wachten nu op jou – en niet omgekeerd.

Breidt je WiFi netwerk uit met MESH

Huur een FritzRepeater!

 

Maak gebruik van FritzRepeater(s), omdat deze optimaal communiceren met de Fritzbox router van SKV.

Haal je repeater bij de lokale winkel(s) of huur via SKV.

 

 

 

Bij SKV huur je de FritzRepeater 1200.

De FritzRepeater 1200 mag 1 á 2 weken getest worden, daarna gaat de huur in voor slechts € 2,00 p/mnd.

De minimale contractperiode voor de huur van de repeater is 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

 

Veel gestelde vragen Internet & WiFi

Bezoek onze klantenservice pagina voor meer informatie.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!