Veelgestelde vragen TV

Hoe werkt TV kijken bij SKV?

SKV maakt voor het televisiesignaal in basis gebruik van DVB-C. Met deze techniek kan een betere  beeldkwaliteit geleverd worden dan via IP-TV. De TV(‘s)  moet(en) aangesloten worden met een coax-kabel van onze modem naar je TV. Het voordeel van coax is dat je meerdere TV’s kosteloos kan aansluiten.

Via de coax kijk je alle zenders (link: https://www.skv.nl/zenders/) die bij het basispakket horen. Wil je  extra zenderpakketten afnemen dan heb je een smartcard van SKV nodig: https://www.skv.nl/digitale-tv-instellen/

Op hoeveel tv's kan ik televisie kijken?

Je kunt op meerdere tv’s kijken, door het coax signaal met behulp van een splitter te verdelen naar 2 of meerdere TV’s. Hiervoor betaal je niets extra’s.

Heeft SKV interactieve televisie?

TV2GO (link: https://www.skv.nl/tv2go/)  is de IP-TV dienst van SKV, waarmee je via een desktop/laptop, tablet of smartphone  televisie kunt kijken in heel Europa én gebruik kunt maken van alle interactieve diensten. Met interactieve diensten bedoelen we: begin gemist, uitzending gemist, opnemen, etc.

Om de interactieve diensten van TV2GO via je eigen TV te gebruiken bieden wij een settopbox (huur) aan, die je via een internetkabel verbindt en  aansluit op je TV.

Het zenderaanbod van TV2GO wijkt iets af van het Basispakket TV welke je via de coax kunt bekijken.