Werkzaamheden & Storingen

Bekijk of we werkzaamheden uitvoeren of dat er een storing is in jouw buurt.

Storingen

   Er zijn op dit moment geen algemene storingen 

Onderhoudswerkzaamheden

Om de kwaliteit van onze dienstverleningen te kunnen waarborgen gaan we onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in de nacht van 30 november op 1 december 2023 tussen 03.00 en 06.00 uur. Tijdens deze werkzaamheden heb je gedurende 30 minuten mogelijk geen internetverbinding.

Let op: tijdens deze werkzaamheden kun je ook geen gebruik kunt maken van telefonie en geen noodnummers kunt bellen via je vaste lijn.

Heb je na 07.00 uur ’s ochtends nog geen internet? Haal 30 seconden de stekker van het modem en/of router uit het stopcontact. Steek de stekker er weer in en na 10 minuten zouden de diensten weer moeten werken. Indien de diensten hierna nog niet werken neem dan contact met ons op.

Individuele storingen:

Het kan zijn dat de storing die je nu persoonlijk ondervindt met TV, radio, telefoon of Internet via SKV het gevolg is van een op zichzelf staand individueel spontaan probleem met onze apparatuur, je eigen apparatuur of aansluitingen thuis. SKV heeft een aantal pagina’s met informatie en oplossingen voor dergelijke storingen. Bezoek hier de pagina met veel gestelde vragen

Indien je ondanks de aanvullende informatie toch nog problemen ondervindt met de ontvangst van radio of televisie of met je Internetverbinding raden wij je aan om contact op te nemen met de helpdesk. Wij doen dan ons best om je zo snel en zo goed mogelijk te helpen.

Indien je problemen ondervindt met onze diensten dan kun je contact opnemen met de helpdesk.