SKV heeft een aanpassing in het zenderaanbod doorgevoerd én de extra zenderpakketten aangepast. Hierbij zijn enkele zenders veranderd van kanaalnummer. Klik hier voor het totale zenderaanbod of download onze zenderlijst.

Insight TV 4K – nieuw in het basisaanbod

Op Insight TV kijk je naar lifestyle series, avonturenprogramma’s en actiesporten. Insight TV produceert deze programma’s zelf in de hoogste Ultra-HD kwaliteit. Insight is bovenal een content producer, met een focus op de verhalen achter actiesporten en lifestyle. Ontdek Insight met onderstaande promo! Insight TV 4K kunt u vinden op kanaal 37.

Algemeen pakket

Het Algemeen pakket is aantrekkelijker geworden voor een groter publiek door toevoeging van 4 kinderzenders. Daarnaast is de erotiek zender Adult Channel vervangen door Reality Kings.

Extra pakket 

Het Extra pakket is uitgebreid met 2 muziekzenders en enkele erotiekzenders. Ook hier is de erotiek zender Adult channel vervangen door Reality Kings.

Muziek & Internationaal

Vanwege teruglopende interesse in de pakketten Muziek en Internationaal, is besloten deze pakketten uit het aanbod te halen. Heb je dit pakket, dan blijft deze voor je beschikbaar. Sommige zenders zijn verplaatst en toegevoegd aan het basisaanbod en/of Extra pakket.

ESPN UHD

Van de hoofdzender van ESPN komt er het komende seizoen een hoge kwaliteitsstream beschikbaar met een uitmuntende beeldkwaliteit. Hoewel sommigen dit UHD noemen gebruiken wij liever de term HQ (High Quality). We zijn hiermee aan het testen en de zender is beschikbaar op kanaal 551.

Op de vernieuwde zenderlijst ziet u slechts vier kanalen van ESPN staan. ESPN heeft aangegeven dat ze vanaf augustus 2021 van zes naar vier kanalen gaan.