Het nieuwejaar start traditiegetrouw sinds 1939 met het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker in de Gouden Zaal van het Wiener Musikverein, het concertgebouw van Wenen.

Het concert staat dit jaar onder leiding van Franz Welser-Möst en zal op 1 januari 2023 te zien zijn op NPO1 en begint om 11.15 uur.

Om 2023 een een mooie klassieke start te geven zal in januari 2023 onze klassieke zender Stingray Classica zender van de maand zijn en gratis te zien bij SKV via kanaal 999 en kanaal 90

Stingray Classica is dé Nederlandse cultuurzender voor klassieke muziek, opera, ballet en culturele evenementen. 24 uur per dag zie en hoor je de meesterwerken van de grootste componisten. Ook is er aandacht voor concerten van Nederlandse bodem.

Van kamermuziek tot opera
Op Stingray Classica zie je het gehele palet aan klassieke muziek voorbijkomen. Van kamermuziek tot grootse orkesten en van ballet tot opera. Ook kijk en luister je naar de beste solisten, sopranen en dirigenten. Denk aan namen als Janine Jansen, Anna Netrebko en Valeri Gergiev.

De mooiste internationale programma’s
Stingray Classica zendt de mooiste en meest ontroerende programma’s uit vanaf de internationale podia. Kijk en luister bijvoorbeeld naar fantastische concerten vanuit de Berliner Philharmoniker, het Royal Opera House en het Luzern Festival. Natuurlijk worden de mooiste opvoeringen uit de Nederlandse zalen niet overgeslagen.

Stingray Classica in Extra pakket

De zender Stingray Classica zit bij SKV normaal in het Extra pakket (€ 8,75 p/maand) op kanaal 90.

Wil je de zender Stingray Classica na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen SKV abonnement hier opwaarderen met het Extra pakket

 

Zender van de maand

Zender of pakket van de maand is alleen beschikbaar via het digitale DVB-C/coax signaal van SKV. Het is voor ons niet mogelijk dit tijdelijk toe te voegen in het TV2GO aanbod.