SKV Kerstactie 2015: alle abonnees maken kans op mooie prijzen!

SKV Kerstactie 2015

SKV Kerstactie 2015. Alle abonnees maken kans op mooie prijzen

Het is weer tijd voor de traditionele populaire kerstactie voor abonnees van SKV! Ook dit jaar zijn er weer vele mooie prijzen te winnen door het juiste antwoord te geven op onze Kerstprijsvraag.

Het fantastische SKV-prijzenpakket bestaat uit:

  • 3 interactieve HD smart televisies
  • 3 Apple iPad minitablets
  • 3 jaarcontracten voor een basis alles-in-1 Instap pakket bij Kabelnet Veendam
  • 10 SKV plus-pakketten naar keuze voor de periode van 1 jaar

Alleen abonnees van Kabelnet Veendam mogen aan deze actie meedoen. Deelname kan via de website van Kabelnet Veendam, via de Facebookpagina van Kabelnet Veendam of door een bon uit de weekbladen De Koerier of Veendammer met het juiste antwoord in te leveren bij  Electro Veendam, EP Rosies of Scheer & Foppen in Veendam. Bij deze 3 plaatselijke RTV-zaken liggen ook deelnameformulieren.

Per abonneeadres mogen maximaal 3 antwoorden gegeven worden. Alleen volledig ingevulde deelnameformulieren met het juiste antwoord tellen mee. Lees de algemene voorwaarden voor deze jubileumactie hier.

Prijswinnaars worden Eerste Kerstdag bekendgemaakt
De actie loopt tot zondag 20 december 2015 om 18.00 uur. De uitslag wordt Eerste Kerstdag 25 december bekendgemaakt via de website van Kabelnet Veendam en via de Facebookpagina van Kabelnet Veendam.

skv-website-jub-bannerDoe mee! Vul het deelnameformulier voor de SKV Jubileumactie nu hier online in. (Kabelnet Veendam maakt voor het deelnameformulier gebruik van de functionaliteit van Google Documenten.)

Vergroot je kans op een prijs! Doe ook mee via Facebook…

Vergroot je kansen op een prijs en doe ook mee via de Facebookpagina van Kabelnet Veendam en door een bon uit De Koerier of Veendammer in te leveren bij een van de drie deelnemende RTV-zaken in Veendam.