SKV is na Ziggo de tweede aanbieder die het volledige kanaalaanbod van betaalzender Ziggo Sport Totaal in HD-kwaliteit aan klanten kan leveren. Dankzij het glasvezelnet heeft SKV technisch de mogelijkheid om het Ziggo Sport Totaal pakket meteen aan de abonnees te kunnen aanbieden.

Sportliefhebbers van de Formule 1 kunnen Max Verstappen bij SKV volgen in de best beschikbare beeldkwaliteit. Ook de Champions League wordt door Ziggo Sport in HD uitgezonden.

Het kleine kabelbedrijf SKV is na Ziggo nu de tweede aanbieder in Nederland die Ziggo Sport Totaal volledig in HD aan klanten levert.

Andere aanbieders – waaronder KPN – zeggen in gesprek te zijn over het volledig opwaarderen van Ziggo Sport Totaal naar HD, meldt de website TV Totaal.

Ziggo Sport Totaal biedt in totaal zes kanalen:

  1. Ziggo Sport Select
  2. Ziggo Sport Voetbal
  3. Ziggo Sport Racing
  4. Ziggo Sport Golf
  5. Ziggo Sport Extra 1
  6. Ziggo Sport Extra 2

Meer voetbal

De kanalen Ziggo Sport Extra 1 en Ziggo Sport Extra 2 hebben geen vaste 24/7 programmering. Ze worden door de betaalzender incidenteel ingezet als het aanbod van live sportevenementen groter is dan op de vier reguliere 24/7 kanalen uitgezonden kan worden.

Door het binnenhalen van meer uitzendrechten van Europese voetbalcompetities wordt het belang van de Extra kanalen groter. Omdat deze kanalen meer gebruikt gaan worden, is de recente opwaardering naar HD-kwaliteit voor abonnees belangrijk.

Ook bij de Europese voetbalcompetitie Champions League worden de Extra kanalen door Ziggo Sport Totaal ingezet om live wedstrijden uit te zenden.

Ziggo Sport Totaal + Go bestellen

Het Ziggo sportpakket wordt door SKV aangeboden in het pakket Ziggo Sport Totaal + Go. Met Ziggo Go kunnen abonnees ook onderweg in heel Europa naar de sportuitzendingen van Ziggo Sport Totaal kijken.

Het totale Ziggo pakket kost 14 Euro per maand. SKV abonnees kunnen het Ziggo Sport Totaal + Go pakket via de pagina met het zenderaanbod bestellen. Dit pakket staat onderaan deze pagina met beschikbare zenders.