Marktonderzoek_SKV_Veendam

Marktonderzoek SKV Veendam

Stichting Kabelnet Veendam doet marktonderzoek naar de wensen van Veendammers op het gebied van internet, telefonie, radio en televisie. SKV wil graag weten wat inwoners van de gemeente Veendam verwachten van hun lokale kabelnetaanbieder.

Vanaf maandag 24 februari wordt een paar honderd Veendammers telefonisch gevraagd of zij mee willen werken aan het onderzoek. Zowel abonnees als Veendammers die geen gebruik maken van de diensten van SKV worden benaderd.

Kabelnet Veendam investeert  in de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Veendam. De uitrol van de nieuwe glasvezelkabel is in volle gang. Diverse wijken zijn inmiddels aangesloten.

Inwoners Veendam kunnen profiteren van het moderne SKV netwerk

Het nieuwe glasvezelnetwerk kan inwoners van Veendam een voorsprong bezorgen ten opzichte van de rest van de regio, waar vooralsnog geen definitieve plannen bestaan voor aanleg van glasvezelverbindingen. Voor particulieren, maar ook voor overheden, bedrijven en organisaties in Veendam biedt het netwerk van SKV mogelijkheden om een sprong naar de toekomst te maken.

Kabelnet Veendam gebruikt het marktonderzoek ook ter voorbereiding van de roadshows die dit jaar op enkele locaties worden gegeven. Tijdens deze roadshows wil SKV met ondersteuning van externe deskundigen presenteren wat er allemaal digitaal mogelijk is in Veendam.

Informatie over het marktonderzoek

Wie meer wil weten over het onderzoek van Stichting Kabelnet Veendam kan tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met het onderzoeksteam. Ook mensen die uit zichzelf graag willen meewerken aan het onderzoek worden uitgenodigd om vanaf maandag 24 februari 2014  te bellen met 0598-717750.