RTL Telekids is de leukste zender voor het hele gezin. Ga lekker zitten en geniet samen met je kind van de meest vermakelijke, grappige en ontroerende programma’s. RTL Telekids is bij SKV Zender van de maand augustus op kanaal 999.

Programma’s voor alle leeftijden

Ieder kind kan wel uit de voeten met de programma’s van RTL Telekids. De jongsten genieten van de grappen en grollen in animatieseries als Musti, Jokie en PipaPanda. De oudere kinderen zoeken de spanning op met Draken: Rijders van Berk of leven mee met de avonturen van Naranjina en de Kadekappers. Zo biedt RTL Telekids vermaak voor het hele gezin!

Kinderprogramma’s van Nederlandse bodem

Op RTL Telekids zie je de beste kinderprogramma’s van eigen bodem. Ga op avontuur met Bassie en Adriaan, de beroemde clown en acrobaat. Of ga mee in de vrolijke chaos van Ernst, Bobbie en de Rest. Deze en vele andere Nederlandstalige kinderpogramma’s zie je bij RTL Telekids!

RTL Telekids in Extra en Kids pakket

RTL Telekids zit bij SKV normaal in het Extra pakket en Kids pakket op kanaal 33.

Wil je RTL Telekids na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen:

SKV abonnement hier opwaarderen met het Extra of Kids pakket

Zender van de maand

Zender of pakket van de maand is alleen beschikbaar via het digitale DVB-C/coax signaal van SKV. Het is voor ons niet mogelijk dit tijdelijk toe te voegen in het SKV GO aanbod.