Voor de niet sportliefhebbers hebben we naast het “pakket van de maand” in september 2020 ook een zender van de maand. RTL Crime is zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999.

RTL Crime

RTL Crime brengt zeven dagen per week en 24 uur per dag de beste misdaadprogramma’s van eigen bodem en de beste buitenlandse crime series. RTL Crime geeft iedere crime-liefhebber een alibi, met Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s van de hoogste kwaliteit. Elke werkdag staat in het teken van een bepaald thema, zo is er een Nederlandse misdaadavond, een CSI-avond, een avond met alleen maar Amerikaanse crimeprogramma’s, een Europese misdaadavond en een avond met alleen waargebeurde misdaadverhalen.

RTL Crime in pluspakket

RTL Crime zit bij SKV normaal in het Algemeen pakket en het Extra pakket op kanaal 79.

Het Extra pakket kost bij SKV € 8,75 per maand, het Algemeen pakket kost bij SKV € 6,- per maand.

Wil je RTL Crime na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen: SKV abonnement hier opwaarderen met het Algemeen of Extra pakket

Zender van de maand

Zender van de maand is alleen beschikbaar via het digitale DVB-C/coax signaal van SKV. Het is voor ons niet mogelijk dit toe te voegen in het SKV GO aanbod.