RTL Crime is in maart de zender van de maand bij SKV. De zender zendt 24 uur per dag de beste Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s uit. Abonnees van SKV kunnen RTL Crime de hele maand maart gratis kijken via het etalagekanaal 999.

RTL Crime begint doordeweeks  iedere avond steevast met CSI en om 20.30 uur zie je drie afleveringen van de beste series van eigen bodem zoals Baantjer en Moordvrouw, maar ook bekroonde buitenlandse series als The Killing, Rex en Alarm für Cobra 11.

De crimeavond wordt vervolgens afgesloten met twee spannende waargebeurde misdaadverhalen.

Flikken Gent

In de Vlaamse politieserie Flikken volgen we het werk van Raymond, Wilfired en Britt en hun team politieagenten in de stad Gent. Ze worden geconfronteerd met de donkere kant van de stad: van seriemoordenaars via prostitutie tot illegale mensenhandel. Er zijn 10 seizoenen van gemaakt.

Alarm fur Cobra 11

Rechercheur Semir Gerkhan werkt voor de snelwegpolitie. Door de jaren heen verslijt Gerkhan nogal een stel partners. Samen trekken ze ten strijde tegen de misdaad met spectaculaire actiescènes tot gevolg.

Justice Served: Murderous Affairs

Amerikaanse misdaadserie over echtgenoten die hun partner om het leven hebben gebracht, nadat hun relatie op de klippen is gelopen. De gepleegde delicten worden van begin tot eind verteld. Onderzoekers proberen te achterhalen wat de dader tot de misdaad heeft gedreven.