In maart is Pebble TV zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999.

 

 

Pebble TV is goedgekeurd door Bassie (van Adriaan) voor kinderen van 2 tot 100 jaar.

Pebble TV is een digitale kindertelevisiezender waar de hele dag door geweldloze en fantasierijke programma’s in het Nederlands worden uitgezonden, zonder reclame.

Bij de selectie van programma’s wordt gekeken naar een combinatie van vermaak en het bieden van meerwaarde zoals educatie, originele animaties, stimulering van de fantasie en de aanwezigheid van universele waarden zoals respectvol omgaan met elkaar.

De programma’s zijn gebaseerd op de Europese traditie van het vertellen van verhalen. Overvloedig gebruik van onrustige beelden wordt vermeden, in plaats daarvan kiest Pebble TV voor inhoudelijke programma’s waarbij de beelden illustratief zijn voor het verhaal.

 

Programma’s

Pebble TV heeft een leuke mix van series voor verschillende leeftijden, dit zijn veelal animaties zoals Alfred J. Kwak, Boes, Bamboe Beren, Starstreet, Dommel, de sprookjes van Hans Christian Andersen in The Fairy Taler, Snorkels, Kikker en zijn vriendjes, Papyrus, Yakari, Professor Balthazar, Vrouwtje Theelepel, Foofur, Ovide en z’n vriendjes, De Zusjes Mol en nog meer leuks.

Voor de allerkleinsten is er meerdere keren per dag de PebbleBox met daarin de avonturen van de vriendjes Pim, Puk en Jip. Samen met de kinderen thuis kijken ze naar korte, grappige en leerzame programma’s zoals Anton, De kleine ijsbeer, Nijntje, Paz, Penelope, Saari en Tip de Muis.

Vanaf 8 uur ’s avonds zijn er spannende jeugdseries te zien, zoals Ocean Girl, Mowgli – The New Adventures of the Jungle Book en Enid Blyton, The Secret Series.

 

Pebble TV in Kids & Extra pakket

Pebble TV zit bij SKV normaal in het Kids pakket en het Extra pakket op kanaal 32.

Het Kids pakket kost bij SKV € 3,50 per maand, het Extra pakket kost bij SKV € 9,50 per maand.

Wil je Pebble TV na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen

SKV abonnement hier opwaarderen met het Kids of Extra pakket