In januari is Pebble TV zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999.

Pebble TV is een digitale kindertelevisiezender waar de hele dag door geweldloze en fantasierijke programma’s in het Nederlands worden uitgezonden, zonder reclame.

 

Programma’s

Pebble TV heeft een leuke mix van series voor verschillende leeftijden, dit zijn veelal animaties zoals Alfred J. Kwak, Boes, Bamboe Beren, Starstreet, Dommel, de sprookjes van Hans Christian Andersen in The Fairy Taler, Snorkels, Kikker en zijn vriendjes, Papyrus, Yakari, Professor Balthazar, Vrouwtje Theelepel, Foofur, Ovide en z’n vriendjes, De Zusjes Mol en nog meer leuks.

Voor de allerkleinsten is er meerdere keren per dag de PebbleBox met daarin de avonturen van de vriendjes Pim, Puk en Jip. Samen met de kinderen thuis kijken ze naar korte, grappige en leerzame programma’s zoals Anton, De kleine ijsbeer, Nijntje, Paz, Penelope, Saari en Tip de Muis.

Vanaf 8 uur ’s avonds zijn er spannende jeugdseries te zien, zoals Ocean Girl, Mowgli – The New Adventures of the Jungle Book en Enid Blyton, The Secret Series.

Pebble TV in Kids & Extra pakket

Pebble TV zit bij SKV normaal in het Kids pakket en het Extra pakket op kanaal 32.

Het Kids pakket kost bij SKV € 3,50 per maand, het Extra pakket kost bij SKV € 8,75 per maand.

Wil je Pebble TV na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen

SKV abonnement hier opwaarderen met het Kids of Extra pakket

Zender van de maand

Zender of pakket van de maand is alleen beschikbaar via het digitale DVB-C/coax signaal van SKV. Het is voor ons niet mogelijk dit tijdelijk toe te voegen in het SKV GO aanbod.