Paramount Network is vanaf vandaag beschikbaar in het digitale basispakket bij SKV op kanaal 34. De nieuwe tv zender neemt de plaats in van Spike, dat zich momenteel richt op reality, entertainment en live sports. De introductie van Paramount Network betekent een flinke uitbreiding van het aanbod op de zender met populaire, hoogstaande internationale producties.

The Godfather, Ordinary People, Forrest Gump – Paramount Pictures bouwde in meer dan honderd jaar een enorme filmerfenis op, met iconische personages en onvergetelijke verhalen die de harten van generaties filmfans over de hele wereld hebben veroverd. Deze rijke traditie inspireerde tot de oprichting van Paramount Network. De introductie van Paramount Network is het antwoord op de veranderende behoeften en voorkeuren van de kijkers. De nieuwe tv zender komt daar aan tegemoet door een programma aanbod dat het Hollywood-karakter benadrukt van een van de grootste filmstudio’s ter wereld.

De programmering van Paramount Network zal onder andere bestaan uit hitserie YellowStone met in de hoofdrol Kevin Costner, misdaadserie Elementary met Lucy Liu en Johnny Lee Miller, Emmy Award genomineerde serie Star Trek: Enterprise, tv-première van de animatiefilm Sonic the Hedgehog en nog veel meer.