Vanwege de ontknoping in de Formule 1 zet Ziggo Sport Totaal al haar sportzenders open van 10 t/m 13 december 2021. Alle digitale abonnees van SKV kunnen komend weekend dus genieten van de titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton in de Grand Prix van Abu Dhabi.

Ook is er dit weekend volop andere topsport, waaronder voetbal uit de Premier League, Serie A en LaLiga, het OKT Curling en het WK Handbal.

 Ziggo Sport Totaal is bij SKV te vinden op de kanalen 581 t/m 586. In de SKV GO app zijn de zenders dit weekend tijdelijk beschikbaar voor iedereen!

De programmering van de F1 ziet er als volgt uit:

Vrijdag 10 december:

10.25     F1 GP Abu Dhabi: Vrije training 1 (ZS Select)

13.55     F1 GP Abu Dhabi: Vrije training 2 (ZS Select)

22.30     Formule 1 Café (ZS Select)

 Zaterdag 11 december:

10.55     F1 GP Abu Dhabi: Vrije training 3 (ZS Select)

13.15     F1 GP Abu Dhabi: Kwalificatie (ZS Select)

 Zondag 12 december:

12.00     F1 GP Abu Dhabi: Race (ZS Select)

 

Formule 1 vanaf 2022 bij ViaPlay

De Formule 1-rechten verhuizen vanaf het nieuwe seizen in 2022 naar NENT (ViaPlay). De F1-races zijn vanaf 2022, voor minstens 3 jaar, via ViaPlay te zien. De F1-races en wedstrijden zijn dus niet meer beschikbaar via het zenderpakket Ziggo Sport Totaal.

Net als Netflix, Disney+ en Videoland, is ViaPlay een streamingsdienst. ViaPlay richt zich voor een groot deel op sport. Naast de uitzendrechten van de Formule 1, hebben ze ook de Duitse Bundesliga, de Engels Premier League en de rechten om Darts (voorheen RTL7) uit te zenden. Als 2e optie is de Formule 1 te zien via F1 TV Pro, de streamingdienst van de Formule 1.

Samenvatting bij de NOS

Vanaf 2022 kun je samenvattingen bij de NOS gaan kijken. De NOS heeft iets meer mogelijkheden voor samenvattingen dan toen Ziggo de uitzendrechten nog had. Zo wordt de Grand Prix van Zandvoort in 2022 gratis voor iedereen op de publieke omroep uitgezonden.

 

SKV volgt de ontwikkeling van ViaPlay en F1 TV Pro op de voet en gaat, waar mogelijk, ook rechtstreeks met ViaPlay het gesprek aan. We onderzoeken alle mogelijkheden om ViaPlay aan u als SKV abonnee te kunnen faciliteren. Zodra alle mogelijkheden bekend zijn, melden wij dit in onze nieuwsbrief. Ontvangt u deze nog niet? Via https://www.skv.nl/nieuwsbrief-aanmelden/ kunt u zich hiervoor inschrijven.