In juni 2020 is ONS zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999.

Over ONS

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment. Programma’s uit en over het verleden en prachtige historische drama’s en films die de sfeer van vroeger uitademen.

KEEPING UP APPEARANCES

Sociale streber Hyacinth Bucket (spreek uit: Bouquet!) staat in haar buurt bekend als een vervelend mens die zichzelf graag voordoet als iemand uit de hogere klasse. Hyacinth houdt zich voortdurend bezig met liefdadigheid voor de lagere klassen, geeft onschatbare raad aan haar echtgenoot Richard en speelt de liefdevolle, oudste dochter voor haar bedlegerige Daddy. Toch vindt ze nog ruim de tijd om haar buren scherp te houden met onverdraagbare ochtendkoffies en diners bij kaarslicht. Haar ambities worden echter vaak gedwarsboomd door de capriolen van haar zussen Rose en Daisy (en diens man Onslow), die veel minder sjofel zijn dan de hautaine Hyacinth. Dit alles levert hilarische situaties op waardoor de serie nog steeds bekend staat als een van de beste Britse comedyseries ooit.

‘ALLO ‘ALLO!

De tijdloze comedy ‘Allo ‘Allo! draait om café-eigenaar René Artois van wie het leven op zijn kop gezet wordt door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Zo goed en zo kwaad als het gaat probeert hij echter zijn oude leven voort te zetten. Maar René Artois is een gewild man in deze tijd van oorlog: vrouwen willen zijn lichaam en het Franse verzet wil zijn brein. En de Duitse bezetter? Die heeft het voorzien op zijn worst. Maar René is slechts voor één persoon bang: zijn vrouw Edith.

OUWE JONGENS SMØRREBRØD

Ouwe Jongens Smørrebrød is een reality reisprogramma waarin tv-coryfeeën en goede vrienden Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker op de motor een roadtrip door Denemarken maken. De mannen doorkruisen het land van zuid naar noord. Van Seeland tot Jutland. Onderweg genieten zij van het prachtige landschap, maken zij kennis met typisch Deense gebruiken en hebben zij goede gesprekken over het leven en hun vriendschap. Zo leren zij Denemarken op een andere manier kennen: geen Kopenhagen met haar bekende highlights, maar een trip door alle minder bekende, maar minstens zo aantrekkelijke regio’s van het land. De serie Ouwe Jongens Smørrebrød past perfect in de slow-tv trend die de laatste tijd gaande is. Rustige televisie met mooie vergezichten en goede gesprekken. En vooral ook heel veel humor.

 

ONS in Algemeen & Extra pakket

De zender ONS zit bij SKV normaal in het Algemeen pakket (€ 6,00 p/maand) en het Extra pakket (€ 8,75 p/maand) op kanaal 50.

Wil je de zender ONS na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen SKV abonnement hier opwaarderen met het Algemeen of Extra pakket