In december 2023 is ONS zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999.

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment. Programma’s uit en over het verleden en prachtige historische drama’s en films die de sfeer van vroeger uitademen.

December feestmaand heeft voor ONS een wel heel feestelijk tintje. Met het afbouwen van Teleshopping komt ONS tegemoet aan de grootste wens van de kijkers en doelgroep. Per 1 december neemt ONS afscheid van Teleshopping in de nachturen en in januari wordt doorgifte van Teleshopping gehalveerd.

Op zich reden voor een feestje maar waar ONS misschien wel het meeste trots op is, is de start van de geliefde serie The Love Boat. Niet zoals de kijkers gewend zijn wekelijks maar gewoon elke werkdag om 19:00 uur ouderwets genieten. Alle seizoenen zijn aangekocht en garanderen een heel jaar lang ononderbroken elke werkdag een nieuwe aflevering!

Een tikje op de Duitse toer gaat ONS met het voortzetten van de geliefde muziekspecials met Schlager & Volksmuziek primetime op de zondag. Ook komt er versterking met de Duits/Oostenrijkse Krimi Serie Commissaris Rex en de kerstfilm ‘Um Himmels Willen’ met niemand minder dan Fritz Wepper (Der Kommissar en Derrick).

Maar liefst 12 films staan er gepland voor december en viert ONS kerst met nostalgische en nieuwe programma’s.

Kijk hier voor meer programma informatie.

ONS in Algemeen & Extra pakket

De zender ONS zit bij SKV normaal in het Algemeen pakket (€ 6,00 p/maand) en het Extra pakket (€ 8,75 p/maand) op kanaal 50.

Wil je de zender ONS na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen SKV abonnement hier opwaarderen met het Algemeen of Extra pakket

Zender van de maand
Zender of pakket van de maand is alleen beschikbaar via het digitale DVB-C/coax signaal van SKV. Het is voor ons niet mogelijk dit tijdelijk toe te voegen in het TV2GO aanbod.