In december 2018 is ONS zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999.

Over ONS

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment. Programma’s uit en over het verleden en prachtige historische drama’s en films die de sfeer van vroeger uitademen.

 

‘ALLO ‘ALLO!

De tijdloze comedy ‘Allo ‘Allo! draait om café-eigenaar René Artois van wie het leven op zijn kop gezet wordt door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Zo goed en zo kwaad als het gaat probeert hij echter zijn oude leven voort te zetten. Maar René Artois is een gewild man in deze tijd van oorlog: vrouwen willen zijn lichaam en het Franse verzet wil zijn brein. En de Duitse bezetter? Die heeft het voorzien op zijn worst. Maar René is slechts voor één persoon bang: zijn vrouw Edith.

 

OUWE JONGENS SMØRREBRØD

Ouwe Jongens Smørrebrød is een reality reisprogramma waarin tv-coryfeeën en goede vrienden Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker op de motor een roadtrip door Denemarken maken. De mannen doorkruisen het land van zuid naar noord. Van Seeland tot Jutland. Onderweg genieten zij van het prachtige landschap, maken zij kennis met typisch Deense gebruiken en hebben zij goede gesprekken over het leven en hun vriendschap. Zo leren zij Denemarken op een andere manier kennen: geen Kopenhagen met haar bekende highlights, maar een trip door alle minder bekende, maar minstens zo aantrekkelijke regio’s van het land. De serie Ouwe Jongens Smørrebrød past perfect in de slow-tv trend die de laatste tijd gaande is. Rustige televisie met mooie vergezichten en goede gesprekken. En vooral ook heel veel humor.

 

WORDT U AL GEHOLPEN?

Kent u ze nog: de hilarische typetjes uit de Britse comedyserie Are You Being Served? De serie speelt zich af op de afdeling voor dames- en herenkleding van het fictieve Londense warenhuis Grace Brothers en steekt op subtiele wijze de draak met de Britse klassenmaatschappij. Er heerst een strikte hiërarchie binnen het warenhuis, wat regelmatig tot komische situaties leidt. Slijmen naar boven en schoppen naar beneden is de gebruikelijke omgangsvorm onder het personeel. Met overbekende personages als afdelingschef Captain Peacock, Mrs. Slocombe met haar ‘pussy’, Mr. Lucas die Dick als voornaam blijkt te hebben en Mr. Humphries. In Nederland is de serie beter bekend onder de titel Wordt u al geholpen?.

 

JAMES HERRIOT

James Herriot gaat over een jonge veearts die na zijn studie een baan als assistent-dierenarts accepteert in het charmante plaatsje Darrowby. Zijn illusies worden wreed verstoord. Het plaatselijke dialect is een struikelblok, en het is niet gemakkelijk om het vertrouwen te winnen van de plaatselijke bevolking. Na één dag realiseert hij zich terdege wat een baan in Yorkshire inhoudt. Spoedgevallen, een stier met een zonnesteek en de kwalen van schoothondje Tricky-Woo vormen slechts een paar van de problemen die James in zijn dagelijkse praktijk tegenkomt.

 

ONS in Algemeen & Extra pakket

De zender ONS zit bij SKV normaal in het Algemeen pakket (€ 6,00 p/maand) en het Extra pakket (€ 9,50 p/maand) op kanaal 50.

Wil je de zender ONS na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen SKV abonnement hier opwaarderen met het Algemeen of Extra pakket