In december 2022 is NPO 1 Extra zender van de maand en voor alle digitale abonnees gratis te zien bij SKV via kanaal 999 en 81.

Sinterklaas Journaal met gebarentaal t/m 5 december – 18.00 uur

Het Sinterklaasjournaal is de jaarlijkse fictieve nieuwsrubriek in het kader van de traditionele Sinterklaasviering van de NTR op de Nederlandse televisie, waarin wordt getoond wat Sinterklaas zoal meemaakt.

 

Engelstalige detectives in december 20.30 

Midsomer Murders 

Endeavour Morse

Van der Valk

 

Serieus Request 18 t/m 24 december

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou en heel Nederland geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december draaien 3FM-dj’s 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort.

 

Sisi Marathon  24 december Kerstavond 18.00 – 00.00

De 19e eeuw. Wanneer Elisabeth van Oostenrijk, ook wel Sisi genoemd, keizer Franz Joseph leert kennen, is dat het begin van een roerige liefdesgeschiedenis. De eigenzinnige Sisi en de jonge Franz Joseph voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken, maar hun weg gaat niet over rozen.

 

Top 2000 25 t/m 31 december

De NPO Radio 2 Top 2000 is sinds 1999 een jaarlijks radioprogramma van de Nederlandse publieke radiozender NPO Radio 2. Hierin worden de bij stemming tweeduizend populairst bevonden liedjes aller tijden achter elkaar gedraaid. Jaarlijks kan aan het eind van het jaar door eenieder een volle week worden gestemd.

 

Zender van de maand
Zender of pakket van de maand is alleen beschikbaar via het digitale DVB-C/coax signaal van SKV. Het is voor ons niet mogelijk dit tijdelijk toe te voegen in het TV2GO aanbod.