In december 2020 is NPO 1 Extra zender van de maand en voor alle digitale abonnees gratis te zien bij SKV via kanaal 999 en 503.

Top 2000

Ook in dit bijzondere jaar zal NPO de traditie van de Top 2000 voortzetten. Het Top 2000 café zal weer in Beeld en Geluid worden neergezet! Alles is weliswaar anders dan voorheen maar toch hopen we een aantal muziekliefhebbers toegang te kunnen bieden in december.

De Top 2000 is een van de grootste radio- en muziekevenementen van Nederland waar jaarlijks circa 10 miljoen mensen naar kijken en luisteren. De lijst met 2000 nummers wordt elk jaar samengesteld door het publiek en is te horen van eerste kerstdag tot en met oudejaarsavond op NPO Radio 2.

De uitzending van de Top 2000 is ook 24 uur per dag te volgen via NPO 1 extra. Om de Top 2000 voor iedereen mogelijk te maken is NPO 1 Extra de hele maand december beschikbaar voor alle digitale abonnees.

 

NPO 1 Extra in Extra & Algemeen pakket

NPO 1 Extra zit bij SKV normaal in het Extra Pakket en het Algemeen Pakket op kanaal 503.

Het Extra pakket kost bij SKV € 8,75 per maand, het Algemeen pakket kost bij SKV € 6,00 per maand.

Wil je NPO 1 Extra na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen:

SKV abonnement nu opwaarderen met het Extra of Algemeen pakket

Zender van de maand

Zender of pakket van de maand is alleen beschikbaar via het digitale DVB-C/coax signaal van SKV. Het is voor ons niet mogelijk dit tijdelijk toe te voegen in het SKV GO aanbod.