In november is Nick Jr. zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999.

Nick Jr. is dé zender voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Het biedt educatieve en vermakelijke content met fantastische verhalen en karakters, die kinderen motiveren om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving.

Programma’s als PAW Patrol, Top Wing, Nella De Ridderprinses en Shimmer & Shine zijn bij Nick Jr. te zien en nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur!

 

PAW Patrol
PAW Patrol gaat over de zes heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen. Voor de PAW Patrol is er geen klus te groot en geen pup te klein! Paw Patrol zie je maandag tot en met vrijdag om 07.20 uur.

 

Top Wing
Vier enthousiaste jonge vogels, genaamd Swift, Penny, Brody en Rod, werken samen bij de Top Wing Academy, waar ze hun vleugels proberen te verdienen door hun omgeving te helpen. Met de hulp van hun mentor Speedy proberen de kadetten via verschillende missies iedereen te helpen die hulp nodig heeft en leren hierbij steeds een belangrijke les. Top Wing zie je maandag tot en met vrijdag om 07.40 uur.

 

Nella De Ridderprinses
Nella is meer dan alleen een prinses, en meer dan alleen een ridder. Zij is de ridderprinses! Met de hulp van haar vrienden Sir Garret, Trinket en Clod, verlegt ze in elk avontuur grenzen, overtreft ze verwachtingen en vecht ze voor gerechtigheid. Nella is een heldin als geen ander en blijft altijd trouw aan wie ze is: een vastberaden, krachtige en moedige ridderprinses. Nella De Ridderprinses zie je maandag tot en met vrijdag om 08.00 uur.

 

Nick Jr. in Kids & Extra pakket

Nick Jr. zit bij SKV normaal in het Kids pakket en het Extra pakket op kanaal 27.

Het Kids pakket kost bij SKV € 3,50 per maand, het Extra pakket kost bij SKV € 9,50 per maand.

Als Nick Jr. na de proefmaand bevalt kun je je SKV abonnement via de onderstaande link opwaarderen met het Kids of Extra pakket.

SKV abonnement hier opwaarderen met het Kids of Extra pakket