Iedere maand kunnen abonnees van SKV gratis kennis maken met een van de vele betaalzenders die worden doorgegeven op het kabelnet in Veendam. In januari is de natuurzender Nat Geo Wild zender van de maand bij SKV.

In januari staat Nat Geo Wild volledig in het teken van grote katten. Tijdens de ‘Big Cat Month’ neemt National Geographic de kijker via de tv-zender en online mee in de wereld van deze majestueuze dieren. Tijdens deze maand brengt Nat Geo Wild het beschermen van de katachtigen en hun leefgebied onder de aandacht en wordt het Big Cats Initiative van de National Geographic Society gesteund. Nat Geo Wild is de hele maand januari bij de SKV gratis te zien via etalagekanaal 999.

Winactie Big Cat Month

Maak kans op een van de tijgerworkshops bij Stichting Leeuw of een reis naar Zuid-Afrika! Het Big Cat Initiative van National Geographic ondersteunt wetenschappers en natuurbeschermers om grote katten in het wild te redden.

Met de Big Cat Month brengt Nat Geo Wild dit initiatief onder de aandacht en komt de wereld van katachtigen nog dichterbij dankzij een samenwerking met Stichting Leeuw.

Stichting Leeuw is een opvangcentrum in Nederland voor katachtige roofdieren in nood. [Tv-aanbieder] geeft samen met National Geographic een aantal tijgerworkshops weg. Geef antwoord op de vraag om kans te maken op een van de tijgerworkshops.

Klik voor meer informatie over de tijgerworkshop die u kunt winnen. Naast de tijgerworkshops van Stichting Leeuw maak je ook kans op de hoofdprijs; een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar Zuid-Afrika waar je een actieve bijdrage levert op het Wildlife Sanctuary van Kevin Richardson, alias de “Lion Whisperer”.

Een week lang loop jij met het vrijwilligersteam tussen leeuwen, luipaarden en hyena’s en help je actief mee met het verzorgen van deze dieren.

Geniet jij van wildlife, het buitenleven en dierenwelzijn, ben je bereid om hiervoor je handen vies te maken en wil je kans maken op deze unieke ervaring?

Vink aan dat je interesse hebt in de hoofdprijs en wie weet hoor je begin februari meer.

Klik voor meer informatie over de reis naar Zuid-Afrika.   Lees de actievoorwaarden van deze winactie.