Het is weer zover, de theaters, concertzalen filmzalen en podia zijn wederom helemaal gesloten.

Maar NPO 2 extra blijft open; het grootste podium van Nederland. Het is de enige zender waar elke dag meerdere optredens en voorstellingen zijn te zien.

Daarom is NPO 2 Extra HD bij SKV vanaf nu beschikbaar voor alle abonnees op kanaal 82.

Zo passeren deze week allerlei concerten en optredens de revue: van sessies met klassieke musici als Maria Milstein & Mathieu van Bellen tot opkomende popartiesten als Kay Slice en van opera door de Nederlandse Opera en Holland Opera tot concerten van internationale artiesten als Tina Turner, Frank Zappa en Arcade Fire. Daarnaast ook theater van onder anderen Thijs Borsten, Kasper van Kooten, Ferhat Kaplan en Yeliz Dogan en ook een muzikale voorstelling van onder meer harpiste Lavinia Meijer en saxofonist Bart Wirtz, in een stuk van de Nederlandse componist Jacob TV.

Op Eerste Kerstdag is NPO 2 extra de hele dag een klassieke concertzaal, met uitvoeringen door onder meer het Radio Filharmonisch Orkest, Het Nederlands Kamerkoor, Holland Baroque en het Atheneum Kamerorkest van het Koninklijk Conservatorium. En vanaf Tweede Kerstdag brengt NPO 2 extra het filmhuis naar de woonkamer, met een week lang de mooiste wereldcinema uit onder meer Argentie, Brazilie, Japan, Turkije, Marokko, Frankrijk, Spanje en Italië.

Wij hopen dat wij hierdoor met elkaar veel lichtpuntjes kunnen brengen in de huiskamers en alle artiesten en kunstenaars de aandacht te geven die zijn verdienen.

NPO 2 Extra in Extra & Algemeen pakket
De zender NPO 2 Extra zit bij SKV normaal in het Extra pakket (€ 8,75 p/maand) of Algemeen pakket (€ 6,00 p/maand) op kanaal 82.

Wil je de zender NPO 2 Extra blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen SKV abonnement hier opwaarderen met het Extra of Algemeen pakket