Honderden zwemmers uit binnen- en buitenland doen jaarlijks mee aan het befaamde Zechstein Zwemtoernooi van zwemvereniging Bubble. Dankzij 7 gratis wifi hotspots van SKV hielden de sporters dagelijks contact met familie en vrienden.

De deelnemers zwommen hun wedstrijden in zwembad Tropiqua en overnachten gezamenlijk in de Sorghvliethal en Parkstadhal.

Een groot sporttoernooi kan bijna niet meer zonder goede internetverbinding. De deelnemers houden graag met laptop, tablet of smartphone contact met familie, vrienden en kennissen. Maar daarnaast wordt de internetverbinding ook door de toernooi-organisatie gebruikt om via internet de gasten voortdurend te informeren en enthousiasmeren. Uiteraard ook met realtime uitslagen.

De internetservice werd door een zeer grote groep deelnemers, begeleiders en toeschouwers gebruikt, blijkt uit het dataverbruik van de wifi-hotspots van SKV. Op het hoogtepunt maakten honderden mensen tegelijk gebruik van de gratis wifi-verbinding in het zwembad en de sporthallen.