FOX Sports wordt ESPN. Vanaf 1 januari 2021 gaan de tv-zenders, online kanalen en apps van FOX Sports in Nederland verder onder de naam ESPN. Alle vertrouwde competities en programma’s die nu te zien zijn op FOX Sports blijven vanaf 1 januari te zien onder de nieuwe naam ESPN.

FOX Sports wordt ESPN: zelfde zenders, andere naam

De naam en vormgeving worden weliswaar anders, maar onder de vlag van ESPN blijft er ook veel hetzelfde. Alle vertrouwde competities en programma’s die nu te zien zijn op FOX Sports blijven vanaf 1 januari te zien onder de nieuwe naam ESPN. Met dezelfde presentatoren, analisten, verslaggevers en commentatoren. Vanaf 1 januari 2021 is ESPN zodoende de thuisbasis van onder meer de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Tweede Divisie en Vrouwen Eredivisie. En van internationaal voetbal uit de Bundesliga, UEFA Europa League en MLS en van de populaire Amerikaanse sporten NFL, NHL, MLB en College Basketball.

ESPN Watch vervangt FOX Sports GO

Als ESPN-abonnee bij SKV krijg je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee heb je overal live toegang tot ESPN, waar je ook bent (binnen de hele EU). Bekijk de wedstrijden en programma’s van je ESPN-abonnement op je pc, laptop, tablet of smartphone en stream via AirPlay of Chromecast.

FOX Sports GO verdwijnt, ESPN Watch verschijnt! Bekijk de tutorial en volg de instructies om je eigen ESPN Watch account aan te maken! Kom je er niet uit, bezoek dan de ESPN klantenservice of bel 0909-0101.

ESPN Eredivisie gratis bij SKV

Net als FOX Sports Eredivisie is ook ESPN Eredivisie gratis wanneer je TV + Internet of Alles-in-1 bij ons afneemt.