Het einde van 2019 komt in zicht. In deze periode zendt Film1 de leukste films uit. SKV geeft haar abonnees van 27 t/m 30 december alle reclamevrije kanalen van Film1 cadeau!

Film1 is van 27 t/m 30 december 2019  te zien op kanaal 561 t/m 564.

Hoe kan ik aankomend weekend naar Film1 kijken?

Alle TV abonnees van SKV krijgen de Film1 zenders automatisch toegevoegd, mits je HD zenders kunt ontvangen.


Wil je ook in 2020 genieten van de leukste films in Full HD? Kies dan voor het extra zenderpakket Film1.

Profiteer van het actietarief en kijk 6 maanden Film1 voor € 7,- per maand!

Film1 start in januari direct goed met o.a. Bohemian Rhapsody, de best bezochte bioscoop film van 2019. Meld je aan voor 31 januari 2020!

Klik hier om je aan te melden voor de actieperiode 6 maanden Film1 voor € 7,- per maand.

 

Zenderoverzicht

We hebben de highlights van Film1 voor je op een rijtje gezet.

Heavy Trip
Vrijdag 27 december om 20:30
Turo probeert zijn angsten te overwinnen door de meest onbekende heavy metal band in Finland, Impaled Rektum, naar het populairste metalfestival van Noorwegen te leiden.

Equalizer
Vrijdag 27 december om 22:00
Actiefilm met Denzel Washington als een voormalig geheim agent die als privé detective te werk gaat om bij te springen waar de wet tekortschiet.

When the Game Stands Tall
Zaterdag 28 december om 20:30
Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal, speelt Jim Caviezel de American football coach Bob Ladouceur die een record weet te vestigen in de Amerikaanse sportgeschiedenis van 151 opeenvolgende overwinningen.

The Hitman’s Bodyguard
Zaterdag 28 december om 22:25
De beste bodyguard ter wereld krijgt een nieuwe klant, een huurmoordenaar die moet getuigen bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Ze moeten hun verschillen opzij zetten en samenwerken om het proces op tijd te halen.

Le Grand Bain
Zondag 29 december om 20:30
Feelgoodfilm over een groepje Franse mannen van middelbare leeftijd die de onwaarschijnlijke uitdaging op zich nemen om mee te doen aan het WK synchroonzwemmen.

Dead Cert
Zondag 29 december om 22:30
Een stoere Londense bende krijgt het zwaar te verduren als ze weigeren hun club te verkopen aan een groep Oost-Europese zakenmensen die bloeddorstige vampiers blijken te zijn.

Complicit
Maandag 30 december om 20:30
Thriller met David Oyelowo als een Britse geheim agent die in zijn strijd tegen terrorisme zijn eigen geweten en de morele codes van MI5 overschrijdt.

Donnie Brasco
Maandag 30 december om 22:05
Misdaaddrama met Johnny Depp en Al Pacino waarin de nauwe vriendschap van een undercover FBI-agent met een gangster hun leven in gevaar brengt.