COVID-19 update

Onze dienstverlening is en blijft van vitaal belang want we blijven nog wel een tijdje veel in ons eigen huis. Zoals altijd kunnen mensen op ons rekenen en zorgen we ervoor dat iedereen bereikbaar blijft. Daarbij houden we rekening met de richtlijnen voor ieders veiligheid. Voor alle vragen kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Bezoek ons kantoor dus alleen als dit absoluut noodzakelijk is.

Neem bij twijfel eerst contact met ons op.

Kantoor0598-626417 of via ons contactformulier

Helpdesk0598-712020 of via ons contactformulier

 

Instructies monteursbezoek

Als het voor het verhelpen van een storing noodzakelijk is om in een huis of bedrijf te zijn, dan houden monteurs de nodige voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen aan, zoals 1,5 meter afstand en geen handen schudden.

 

Onze monteurs houden zich aan de maatregelen van de overheid, wil jij dat ook doen? Ze staan voor je op een rijtje.

En zou je ons willen helpen met het volgende:

– Verzet de afspraak als jij of een huisgenoot in quarantaine zit of last hebt van corona-achtige klachten. Denk aan: verkoudheid, keelpijn, hoesten en koorts.

– Draag een mondkapje als je in dezelfde ruimte bent als de monteur.

– Houdt 1,5 meter afstand.

De belangrijkste maatregelen waar de monteurs zich aan houden:

– Ze schudden geen handen bij binnenkomst.

– Ze houden 1,5 meter afstand.

– Ze wassen regelmatig hun handen en desinfecteren hun handen voor en na ieder bezoek

 

 

Waarom deze maatregelen?

SKV houdt de ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus nauwlettend in de gaten en neemt op dagelijkse basis maatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers staan daarbij voorop, evenals de continuïteit van de bedrijfsvoering van SKV en de dienstverlening en service aan onze klanten.