In juni is Comedy Central Extra zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999.

Voor de comedy pro’s hebben we de digitale zender Comedy Central Extra. Een premium comedykanaal met exclusieve content voor de echte comedyfan. Waar Comedy Central zich richt op entertainment met een humoristische twist, laat Comedy Central Extra humor zien waar je op moet kauwen voor je het doorslikt.

De dagelijkse actualiteit wordt een van de belangrijkste pijlers van de zender, met The Daily Show en The Colbert Report. Naast de actualiteiten biedt Comedy Central Extra ook de heilige graal van comedy; Stand-up, sitcome en adult animation!

 

Shows voor de comedy pro’s

Comedy Central Extra, de comedyzender waar de echte comedy pro’s hun tanden op kunnen stukbijten. Een greep uit wat we uitzenden:

The Daily Show

Jon Stewart en het Beste F#@king Nieuws Team ooit komen eindelijk dagelijks naar Nederland en brengen het nieuws zoals je nog nooit eerder. De actualiteiten worden afgestruind met humor als strijdbijl door Jon Stewart om te laten zien hoe ‘geweldig’ Amerika kan zijn, ongehinderd door objectiviteit of journalistieke integriteit.

Workaholics

Deze serie gaat over drie huisgenoten die net uit de schoolbanken stoned in de bureaustoelen van een telemarketing bedrijf ploffen. Origineel en buitensporig zijn twee passende woorden voor de serie, die een vrijzinnig portret laat zien van de laatste stuiptrekkingen van de onverantwoordelijkheid van een 20-nogwat jarige.

Ugly Americans

New York zag er nooit eerder zo vreemd uit als in Ugly Americans, de nieuwe Comedy Central animatieshow waarin de stad bewoond wordt door weerwolven, zombies, zeemeerminnen en pratende honden. Te midden hiervan woont Mark Lilly, een klassieke, idealistische sociaal maatschappelijk werker, wiens taak het is om alle levensvormen, menselijk en andersoortig, onderdeel te maken van het kleurige mozaïek van New York.

 

Comedy Central Extra in Algemeen & Extra pakket

Comedy Central Extra zit bij SKV normaal in het Algemeen pakket en het Extra pakket op kanaal 141.
Het Algemeen pakket kost bij SKV € 6,00 per maand, het Extra pakket kost bij SKV € 9,50 per maand.

Wil je Comedy Central Extra na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen

SKV abonnement hier opwaarderen met het Algemeen of Extra pakket