In januari 2022 is Cartoon Network HD zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999 en 28.

Cartoon Network is de tv-zender voor de hele familie, met gloednieuwe afleveringen van de meest geliefde en tijdloze cartoons, 24 uur per dag, 7 dagen per week met onder andere:

Dexter’s Laboratory
Dexter’s Laboratory is een animatieserie die gaat over een jongen genaamd Dexter. Ondanks zijn jonge leeftijd is Dexter een genie met een geheim laboratorium op zijn kamer, achter zijn boekenkast. Zijn ouders mogen niets van zijn geheime laboratorium weten, maar zijn zusje Dee Dee weet het wel en probeert van Dexters lab steeds weer een puinhoop te maken.

The Powerpuff Girls
De serie draait om drie meisjes met superkrachten die hun stad, genaamd “Townsville” telkens weer moeten redden van monsters en criminelen. De drie zijn gemaakt door Professor Utonium, die een poging deed het perfecte meisje te maken. Hiervoor mengde hij “suiker, zout en alles waar je van houdt” (naar een bekend Engels gezegde waar meisjes naar verluidt van gemaakt worden: Sugar and spice and all things nice). Toen professor Utonium per ongeluk tegen een glazen vat/fles “Element X” aanstootte dat toen in het vat met het brouwsel viel, veroorzaakte dat een explosie, en zo waren de Powerpuff Girls geboren.

Johnny Bravo
Johnny Bravo is een zeer gespierde kerel met een grote blonde vetkuif en een Elvis-accent. Behalve een zonnebril heeft hij ook het spreekwoordelijke bord voor zijn kop. Zijn bezigheden bestaan uit niet veel meer dan pogingen vrouwen te versieren, meestal zonder succes (de enige keer dat het het hem écht lukt, blijkt zijn vriendin ‘s nachts in een weerwolf te veranderen). Hij denkt dat hij onweerstaanbaar is voor alle vrouwen, maar zij vinden hem een vervelende macho.

Bravo woont nog thuis bij zijn moeder (Bunny Bravo), een gezette dame die fan is van Tom Jones. Hij heeft een schattig buurmeisje van zes jaar, little Suzy, dat heimelijk verliefd op hem is.

Edd and Eddy
De serie draait om drie jongens genaamd Ed, Edd en Eddy. Samen met andere kinderen wonen ze in een buitenwijk van een plaats genaamd Peach Creek.

De bedoeling van de Eddy’s is om geld te verdienen aan kaakkrakers (toverballen), en hiervoor bedenken ze de meest uiteenlopende methoden, die meestal uitdraaien op een fiasco.

Cartoon network in Extra & Kids pakket

Cartoon network zit bij SKV normaal in het Extra pakket en het KIds pakket op kanaal 28.
Het Extra pakket kost bij SKV € 8,75 per maand, het Kids pakket kost bij SKV € 3,50 per maand.

Wil je Cartoon network na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen

SKV abonnement hier opwaarderen met het Extra of Kids pakket

 

Zender van de maand

Zender of pakket van de maand is alleen beschikbaar via het digitale DVB-C/coax signaal van SKV. Het is voor ons niet mogelijk dit tijdelijk toe te voegen in het SKV GO aanbod.