Camper Camping Borgerswold in Veendam is door SKV voorzien van een snelle 100 Mb WiFi internetverbinding. SKV breidt daarmee het aantal gratis WiFi hotspots in Veendam opnieuw uit en ondersteunt daarmee het bedrijfsleven.

Het snelle WiFi netwerk is door SKV gerealiseerd via een speciale straalverbinding. Daarnaast zijn verspreid over de camper camping diverse WiFi hotspots geplaatst om de 100 Mb draadloze verbinding zo krachtig mogelijk aan te kunnen bieden aan alle gasten.

Gratis WiFi op camping succes

De nieuwe gratis WiFi verbinding was meteen een groot succes op de camper camping. Campergasten hadden binnen een paar dagen via het snelle draadloze netwerk al ruim 30 GB aan data verbruikt. Het hoge dataverbruik onderstreept het belang van WiFi voor de recreatiesector.

Adri van der Weijde, landelijk voorzitter van de Recron zegt in het Dagblad van het Noorden: “Geen Wifi, geen gasten. Steeds meer gasten willen niet alleen door de sites bladeren, maar ook radio luisteren, filmpjes kijken of televisie.”

Snel WiFi in natuurgebied

Reden voor Erik Nijkamp van Camper Camping Borgerswold om SKV om hulp te vragen. De vraag betekende een uitdaging voor SKV, want er ligt geen coax of glasvezelverbinding nabij de camping in het natuurgebied Borgerswold.

Camper Camping Borgerswold krijgt van bezoekers vrijwel louter lovende reacties. De camping is een visitekaartje voor de gemeente Veendam.

Positieve reacties Camper Camping Borgerswold

Een greep uit de vele positieve reacties op de beoordelingssites Nederland Camping, Camperplaats en Camper Contact:

  • prima plek
  • winkels niet te ver weg
  • alles wat je nodig hebt
  • een super plek
  • wij komen zeker weer terug
  • goed restaurant
  • mooi strand

Tussen al die pluspunten keerde tot vorige week telkens een negatief punt terug:

  • wel zeer trage of geen wifi

SKV kon het probleem op de Camper Camping Borgerswold vrij eenvoudig oplossen door gebruik te maken van een straalverbinding en slim geplaatste hotspots. SKV loopt landelijk voorop met deze techniek die in Veendam ook al gebruikt wordt om enkele bedrijven op een bedrijventerrein zonder goede adsl, coax of glasvezelverbinding te voorzien van snel internet.

Positieve reacties

Die kritiek kan dankzij de nieuwe WiFi service op camper camping Borgerswold nu omslaan in lof. Campinggasten kunnen vanaf nu zonder problemen reclame maken voor de camping en gemeente Veendam. Het uploaden van video’s en foto’s van hoge kwaliteit om de vakantie-ervaringen te delen met het thuisfront, familie, vrienden en collega’s is nu geen enkel probleem meer.

De WiFi verbinding is supersnel en gratis. Campingasten die hun dank voor de service van SKV en Camper Camping Borgerswold tot uiting willen brengen doen ons een groot plezier door op social media de hashtags #gratis #wifi #camping #Veendam #Borgerswold #SKV te gebruiken. U kunt de hashtags natuurlijk nu meteen snel knippen en plakken uit deze tags en direct gebruiken. Onze waardering is groot.