In januari is Boomerang zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999.

Boomerang is de tv-zender voor de hele familie, met gloednieuwe afleveringen van de meest geliefde en tijdloze cartoons, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Televisie voor de hele familie
Boomerang is de plek voor humor en entertainment die tijdloos en veilig is voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar oud en hun ouders. Samen lachen met shows en personages die ze beide kennen en waar ze van houden, zoals The Looney Tunes, Tom & Jerry, Scooby-Doo en Garfield.

Dorothy en de Tovenaar van Oz
In Dorothy en de Tovenaar van Oz wordt de kijker meegenomen naar het prachtige en magische land van Oz. Nieuwe afleveringen van Dorothy en de Tovenaar van Oz zie je vanaf 11 januari elk weekend om 12:00 uur.

Boomerang Bingo
Speel Bingo met de Boomerang karakters! Tussen de afleveringen van Taffy en De Tom en Jerry Show door nodigen we alle kinderen uit om Bingo te spelen. Boomerang Bingo zie je vanaf 13 januari elke dag om 16:00 uur bij Boomerang.

De Tom en Jerry Show
Geniet met heel de familie van De Tom en Jerry Show. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de altijddurende strijd tussen de twee meest geliefde personages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving. De basis van het klassieke kat- en muisspel zorgt keer op keer weer voor eindeloze verwikkelingen, mogelijkheden en tijdloos plezier!

Taffy
Mevrouw Muchmore woont samen met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Wasbeer Scruggs leeft op de vuilnisbelt en ontdekt het rijke huishouden. Hij besluit zich voor te doen als kat Taffy om zo een graantje mee te kunnen pikken van hun rijkdom. Alleen … Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en stelt alles in het werk om hem te ontmaskeren!

Scooby Doo en Tom & Jerry
Kijk naar je favoriete Scooby-Doo en Tom & Jerry films! Tot en met 7 januari elke dag om 9.00 uur.

3 januari – Big Top Scooby-Doo!

4 januari – Scooby-Doo! Franken Creepy

5 januari – Tom and Jerry: Shiver Me Whiskers

6 januari – Scooby Doo! Curse of the Lake Monster

7 januari – Scooby Doo! Ghastly Goals

 

Boomerang in Extra & Kids pakket

Boomerang zit bij SKV normaal in het Extra pakket en het KIds pakket op kanaal 29.
Het Extra pakket kost bij SKV € 8,75 per maand, het Kids pakket kost bij SKV € 3,50 per maand.

Wil je Boomerang na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen

SKV abonnement hier opwaarderen met het Extra of Kids pakket