In augustus is Animal Planet zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999.

Animal Planet is de enige entertainmentzender die zich volledig richt op dieren en natuur. Het laat de kijker kennismaken met de onweerstaanbare karakters uit het hele dierenrijk. Van de kleine insecten en huisdieren tot de gevaarlijkste jagers in het wild.

De programma’s van Animal Planet worden gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Die passie staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Met meeslepende, verrassende en herkenbare verhalen spreekt Animal Planet ons oerinstinct aan. Animal Planet laat je eerst voelen, dan pas denken.

Meeslepende documentaires
Animal Planet spreekt je oerinstinct aan met verrassende, herkenbare en meeslepende verhalen uit het dierenrijk. Leef mee met de dieren in ER Vets, waar de dierenartsen van een praktijk in Denver (Colorado, VS) hun uiterste best doen om zoveel mogelijk dieren in nood te helpen. Of volg kattenpsycholoog Jackson Galaxy tijdens zijn avonturen in My Cat From Hell. In deze serie probeert Galaxy een betere verhouding te creëren tussen de kat en zijn baasjes.

Animal Planet Club
Speciaal voor de kleintjes is er Animal Planet Club. Je kinderen genieten van programma’s als Dick & Dom Go Wild, Dog Cats en Too Cute. In de laatstgenoemde serie worden jonge diertjes op de voet gevolgd in de eerste 12 weken van hun leven. Zo ziet je kind hoe puppy’s en jonge katjes hun eerste stapjes zetten richting volwassenheid.

Animal Planet in Extra & Algemeen pakket
Animal Planet zit normaal in het Extra pakket en het Algemeen pakket op kanaal 72.
Het Extra pakket kost bij SKV € 8,75 per maand, het Algemeen pakket kost bij SKV € 6,00 per maand.

Wil je Animal Planet na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen

SKV abonnement hier opwaarderen met het Extra of Algemeen pakket