In november is Animal Planet HD zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999 en 72.

Animal Planet HD is de enige entertainmentzender die zich volledig richt op dieren en natuur. Het laat de kijker kennismaken met de onweerstaanbare karakters uit het hele dierenrijk. Van de kleine insecten en huisdieren tot de gevaarlijkste jagers in het wild.

De programma’s van Animal Planet HD worden gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Die passie staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Met meeslepende, verrassende en herkenbare verhalen spreekt Animal Planet HD ons oerinstinct aan. Animal Planet HD laat je eerst voelen, dan pas denken.

Meeslepende documentaires
Animal Planet HD spreekt je oerinstinct aan met verrassende, herkenbare en meeslepende verhalen uit het dierenrijk. Leef mee met de dieren in ER Vets, waar de dierenartsen van een praktijk in Denver (Colorado, VS) hun uiterste best doen om zoveel mogelijk dieren in nood te helpen. Of volg kattenpsycholoog Jackson Galaxy tijdens zijn avonturen in My Cat From Hell. In deze serie probeert Galaxy een betere verhouding te creëren tussen de kat en zijn baasjes.

Animal Planet in HD
Met ingang van 1 november 2021 geeft SKV de TV zender Animal Planet (kanaal 72) alleen nog in HD-kwaliteit door, de zender stopt namelijk zelf met de aanlevering van het SD-signaal. U kunt dus volop blijven genieten in de hogere (beeld)kwaliteit!

Animal Planet HD in Extra & Algemeen pakket

De zender Animal Planet zit bij SKV normaal in het Extra pakket (€ 8,75 p/maand) of Algemeen pakket (€ 6,00 p/maand) op kanaal 72.

Wil je de zender Animal Planet na deze maand blijven ontvangen? Dan kun je je SKV abonnement via de volgende link opwaarderen SKV abonnement hier opwaarderen met het Extra of Algemeen pakket

 

Zender van de maand

Zender of pakket van de maand is alleen beschikbaar via het digitale DVB-C/coax signaal van SKV. Het is voor ons niet mogelijk dit tijdelijk toe te voegen in het SKV GO aanbod.