fb-jubileumactie

SKV is jarig! Stichting Kabelnet Veendam viert in december 2013 zijn 25-jarig jubileum. Mede dankzij onze trouwe abonnees. Die willen we daarom belonen met een mooie jubileumprijsvraag waarmee vele mooie prijzen gewonnen kunnen worden.

Het fantastische SKV-prijzenpakket bestaat uit:

  • 3 interactieve HD smart televisies
  • 3 interactieve blu-ray spelers
  • 3 jaarcontracten voor een basis alles-in-1 pakket bij Kabelnet Veendam
  • 10 SKV plus-pakketten naar keuze voor de periode van 1 jaar

Alleen abonnees van Kabelnet Veendam mogen aan deze actie meedoen. Deelname kan via de website van Kabelnet Veendam, via de Facebookpagina van Kabelnet Veendam en door een bon uit de weekbladen De Koerier of Veendammer met het juiste antwoord in te leveren bij Expert, EP Rosies of Scheer & Foppen in Veendam. Bij deze 3 plaatselijke RTV-zaken liggen ook deelnameformulieren.

Per abonneeadres mogen maximaal 3 antwoorden gegeven worden. Alleen volledig ingevulde deelnameformulieren met het juiste antwoord tellen mee. Lees de algemene voorwaarden voor deze jubileumactie hier in een pdf-document.

Prijswinnaars worden Eerste Kerstdag bekendgemaakt
De actie loopt tot zondag 22 december 2013 om 18.00 uur. De uitslag wordt Eerste Kerstdag 25 december bekendgemaakt via de website van Kabelnet Veendam en via de Facebookpagina van Kabelnet Veendam.

skv-website-jub-bannerDoe mee! Vul het deelnameformulier voor de SKV Jubileumactie nu hier online in. (Kabelnet Veendam maakt voor het deelnameformulier gebruik van de functionaliteit van Google Documenten.)

Vergroot je kans op een prijs! Doe ook mee via Facebook…

Vergroot je kansen op een prijs en doe ook mee via de Facebookpagina van Kabelnet Veendam en door een bon uit De Koerier of Veendammer in te leveren bij een van de drie deelnemende RTV-zaken in Veendam.