Ben Woldring prijsvergelijking internet providers in de gemeente VeendamSKV is volgens de onafhankelijke prijsvergelijkingsite Internetten.nl van Ben Woldring de snelste en voordeligste provider in de gemeente Veendam. De pakketten die SKV aanbiedt staan onder diverse zoekcriteria op Internetten.nl op de plekken 1, 2 en 3. Ruim voor alle concurrerende aanbieders in Veendam.

SKV nieuw bij Internetten.nl

SKV was tot dusver niet in de onafhankelijke prijsvergelijkingsite Internetten.nl opgenomen.

Internetten.nl berekent de gemiddelde jaarprijs van een provider. Aantrekkelijke kortingen of startpremies zijn in die jaartarieven verwerkt. Op die manier krijgt de consument inzicht in de daadwerkelijke kosten van een abonnement bij providers. Regelmatig wijkt die prijs behoorlijk af van de verleidelijke aanbiedingen waarmee abonnees gelokt worden.

Ben Woldring prijsvergelijking alles in 1 pakketten in VeendamSKV blijkt zonder stuntaanbiedingen voordeliger te zijn dan andere aanbieders in Veendam. Ook de snelheid van de reguliere SKV-pakketten is beter dan die van andere internetproviders, blijkt uit het overzicht van Internetten.nl.

Budgetpakket SKV toch goedkoopste

Er is een pakket waarmee SKV minder goed scoort in de prijsvergelijkingen en dat is uitgerekend het budgetpakket RTV + Internet 5Mb. Dat pakket staat in het overzicht met pakketten met de laatste kosten pas op de 8e plaats. Die positie is niet helemaal correct. Het budgetpakket van SKV is namelijk inclusief radio en televisiezenders. Bij de andere budgetpakketten ontbreken radio en televisie.

Ben Woldring prijsvergelijking budgetpakketten in VeendamSKV is inclusief radio en televisie slechts een fractie duurder dan de andere budgetpakketten in het overzicht. De meeste mensen zullen naast internet echter ook een radio- en televisie afsluiten. Een seperaat rtv-abonnement kost bij SKV 15,25 Euro. Als we dat bedrag van het budgetabonnement met internet aftrekken blijkt SKV ook bij de voordeligste pakketten ruimschoots op nummer 1 te belanden.

Wie is Ben Woldring?

Ben Woldring uit Usquert (6 februari 1985) is een van de bekendste internetondernemers van Nederland. Hij begon toen hij 13 jaar was met de website Bellen.com. Op de site vergeleek hij de telefoontarieven van diverse aanbieders in Nederland.

In 2003 werd Woldring bij Ernst & Young uitgeroepen tot Entrepreneur of the Yearen in 2006 riep het Amerikaanse zakenblad Business Week hem uit tot Europees Ondernemer van het jaar onder de 25.

Naast de prijsvergelijkingsite voor telefoontarieven heeft Woldring door de jaren heen gestaag steeds meer vergelijkingsites ontwikkeld. Waaronder de energieprijsvergelijker GasLicht.com, de internetprijsvergelijker Internetten.nl en de hotelprijsvergelijkingsite LookingforBooking.nl.

Ben Woldring in Boven het Maaiveld bij RTV Noord