SKV komt binnenkort met een eigen TV app waarmee abonnees ook tv kunnen kijken via hun tablet. De nieuwe TV app wordt momenteel ontwikkeld en is bijna klaar voor oplevering. Abonnees kunnen tijdens de Kerstmarkt in Veendam bij de kraam van SKV alvast een voorproefje zien en testen.

Medewerkers van SKV vertellen tijdens de Kerstmarkt graag over alles waar SKV voor staat en waar hun lokale kabelnet momenteel aan werkt. Er wordt bijvoorbeeld een demonstratie gegeven met een interactieve smarttelevisie.

Bezoekers kunnen ook meedoen met de Kerstactie.

Bijna 60 procent van de bezoekers van de site van SKV surft met een smartphone of tablet. Mobiel internet is niet meer weg te denken uit ons leven.

SKV investeert behalve in een modern glasvezelnetwerk ook in mobiele toepassingen. Afgelopen jaar heeft SKV diverse gratis wifi-hotspots in Veendam gerealiseerd. Bezoekers van de Kerstmarkt in het centrum van Veendam kunnen bijvoorbeeld eenvoudig met hun smartphone, tablet of laptop gratis inloggen op het netwerk van SKV. Ideaal voor onze abonnees en ook goed voor de lokale ondernemers.

De afgelopen weken heeft SKV haar eigen website geschikt gemaakt voor alle apparaten waarmee je tegenwoordig gebruik kunt maken van internet. De site is nu responsive. Dat betekent dat de site zich automatisch aanpast aan het scherm van het apparaat waarmee bezoekers informatie over SKV zoeken.

En binnenkort volgt dus de nieuwe SKV TV app. SKV is benieuwd naar de reacties van de abonnees. Tot ziens op de Kerstmarkt.

De Kerstmarkt in Veendam is zaterdag 20 december 2014 van 12.00 tot 21.00 uur geopend. En op zondag 21 december 2014 van 13.00 tot 17.00 uur.