SKV Kerstactie 2014

SKV Kerstactie 2015. Ruim duizend SKV-abonnees maken kans op mooie prijzen

De inmiddels traditionele kerstactie voor SKV abonnees wordt ieder jaar populairder. Ruim duizend abonnees hebben dit jaar meegedaan aan het SKV prijzenfestival voor abonnees. We telden dit jaar honderden deelnemers meer dan vorig jaar.

Opvallend was dat dit jaar veel meer mensen dan in voorgaande jaren op traditionele wijze meededen door het goede antwoord in te vullen op de bon die in de weekbladen Koerier en Veendammer stond of deelnameformulieren bij de elektronicazaken Electro Veendam, EP Rosies of Scheer & Foppen in Veendam in te leveren.

Alle deelnemers maken kans op een van de fantastische prijzen als zij het juiste antwoord hebben gegeven op de prijsvraag:

Hoeveel kost een telefoongesprek van 30 minuten naar een vast nummer in Turkije bij een SKV Alles-in-1 pakket*?

De volgende antwoorden waren mogelijk:

  • 0,90 Euro
  • 3,00 Euro
  • 0,00 Euro

Welk antwoord was juist?

Er werden eigenlijk maar twee antwoorden gegeven. Het hoogste tarief van 3,00 Euro en het gratis tarief van 0,00 Euro.

De mensen die 3,00 Euro hebben geantwoord gingen waarschijnlijk uit van de veronderstelling dat Turkije niet tot de EU behoort en dat daarom het bellen naar Turkije niet onder het gratis Europese tarief zou vallen. Die veronderstelling lijkt logisch, maar wie even op de site KabelnetVeendam.nl had gekeken had meteen kunnen zien dat bellen naar vaste nummers in Turkije ook gratis is voor abonnees met een SKV Alles-in-1 Compleet pakket.

Het juiste antwoord was dus antwoord: d.

Prijswinnaars worden Eerste Kerstdag bekendgemaakt

De inzendingstermijn is inmiddels verstreken. De prijswinnaars zijn getrokken. De uitslag wordt Eerste Kerstdag 25 december bekendgemaakt via de website van Kabelnet Veendam en via de Facebookpagina van Kabelnet Veendam.

Ieder uur wordt via de site en via Facebook en Twitter een winnaar bekendgemaakt.

De gewonnen prijzen worden in januari uitgereikt.

Het fantastische SKV-prijzenpakket bestaat dit jaar uit:

  • 3 interactieve HD smart televisies
  • 3 tablets
  • 3 jaarcontracten voor een SKV alles-in-1 Instap pakket
  • 10 SKV plus-pakketten naar keuze voor de periode van 1 jaar

Deelnamevoorwaarden Kerstactie

Hieronder zetten we voor de duidelijkheid nog eens de opzet van de Kerstactie en de deelnamevoorwaarden op een rij. U kunt de actievoorwaarden ook vinden in de footer van deze site.

Alleen abonnees van SKV mochten aan deze actie meedoen.

Deelname kon via de website van Kabelnet Veendam, via de Facebookpagina van Kabelnet Veendam en door een bon uit de weekbladen De Koerier of Veendammer met het juiste antwoord in te leveren bij Electro Veendam, EP Rosies of Scheer & Foppen in Veendam.

Per abonneeadres mochten maximaal 3 antwoorden gegeven worden. Alleen volledig ingevulde deelnameformulieren met het juiste antwoord tellen mee. Lees de algemene voorwaarden voor deze jubileumactie hier.

Heb je meegedaan en ben je benieuwd of je tot de gelukkige prijswinnaars behoort? Volg dan op Eerste Kerstdag SKV via deze site, Facebook of Twitter.