Geniet als abonnee van SKV de hele maand juni gratis van de geweldloze kindertelevisiezender Pebble TV op kanaal 32, als Zender van de Maand.

Pebble TV is de vrolijke start van jouw dag! Nederlandse televisie waar je met een gerust hart naar kunt kijken, met of zonder papa en mama. Pebble TV is 100% Nederlandstalig en zendt 24 uur per dag uit zonder reclame. Geniet van Pebble TV met geweldloze, leuke, leerzame en grappige series en films voor alle kinderen vanaf 2 jaar!

Speciaal voor de allerkleinsten is er de PebbleBox, met het vrolijke, maar soms wat ondeugende Poppetje Pippa. Samen met jou kijkt ze naar korte, grappige en leerzame programma’s zoals Anton, Dip & Dap, Boom & Reds, Nijntje, Penelope en Saari.

Speciaal op woensdag 8 juni staat Pebble TV in het teken van de oceanen tijdens de Wereld Oceaan Dag! Kijk ´s morgens vanaf 07.00 uur naar een mix van leuke en fantasierijke series, zoals Kikker & Vriendjes, Boes, Bamboe Beren, Alfred J. Kwak, Er was een de aarde en nog vééél meer.

En duik vanaf 12.00 uur in de spannendste avonturen van De Snorkels! De blije, kleurige onderwaterdiertjes die allemaal een snorkel op hun hoofd hebben, nemen je mee op avontuur. Hou je adem in!

Beleef tijdens de wekelijkse Film Matinee vanaf 16.00 uur de prachtige film OceanWorld. Door de ogen van een zeeschildpadje ga je op een adembenemende reis onder water. Beleef het betoverende ballet van de mantaroggen, ervaar de meedogenloze jacht van de leeuwvis, zwem met dolfijnen en ontmoet de grootste walvis op aarde.

En ´s avonds vanaf 20.00 uur zendt Pebble TV jeugdserie, Ocean Girl, seizoen 3 uit. Op een eilandje in de Stille Zuidzee woont Neri, een mysterieus meisje met bijzondere krachten: ze is verschrikkelijk sterk, kan heel lang onder water zwemmen en praten met walvis Charley. Ze ontdekt dat ze deze gaven heeft, omdat ze van een andere planeet komt.

Wil jij ook online worden uitgedaagd, kijk dan ook eens op www.pebbletv.nl/spelletjes en speel leuke en leerzame games, doe mee aan onze maandelijkse prijsacties, zijn er leuke voorlees verhaaltjes voor het slapen gaan, doe ideeën op voor een dagje uit en er is natuurlijk alles te vinden over de programma´s in onze tv-gids.

Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!

Prijsvraag

Speciaal voor SKV heeft Pebble TV een fantastisch prijzenpakket samengesteld. Alle abonnees van SKV maken kans op een snorkel-/strandpakket!

Doe mee met de onderstaande prijsvraag en wie weet ben jij één van de gelukkige prijswinnaars!