Circus Veen

Circus VeenK

Kabelnet Veendam verloot vandaag de laatste vrijkaarten voor Circus In Veen. Chantal de Jonge uit Wildervank en Harry Knevelbaard uit Veendam zijn de gelukkige winnaars. Zij mogen genieten van circus, motorcross & spektakel in stadion De Langeleegte in Veendam.

Hebt u geen kaart gewonnen? Jammer… Want de voorstelling is volgens vele toeschouwers en kritische recensenten van diverse media fantastisch. Als u toch naar de circusvoorstelling wilt kan dat nog tot en met zondag 24 augustus. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Wilt u vaker kans maken bij acties van Kabelnet Veendam? Volg dan vooral de website www.skv.nl, de SKV nieuwsbrief, Twitter of Facebook. Begin volgende week starten we bijvoorbeeld alweer een nieuwe actie voor liefhebbers van film en spannende series…

Circus In Veen

De ingrediënten van Cicrus In Veen? Een levende kanonskogel, onmogelijke liefde, Turf 2.0, scheurende motoren en een ontsnapte tijger.

Ergens in de Veenkoloniën. Het is 2040. Zandstormen teisteren het landschap, de meeste bewoners zijn vertrokken. Circusdirecteur Giuseppe Romero is met zijn gezelschap op doorreis naar Berlijn als een van de wagens het begeeft. Ze zitten vast. De locoburgemeester biedt het bonte gezelschap tijdelijk onderdak in het voetbalstadion, maar  drukt ze op het hart zo snel mogelijk weer verder te reizen want hun verblijf ‘levert spanningen op onder de bevolking’.

Waarom dat is blijkt als de gladde energie-ondernemer Wildervanck op het toneel verschijnt. Deze nazaat van de stichter van Veendam heeft snode plannen met de Veenkoloniën, maar daarvoor moet hij die laatste bewoners wel kwijt zien te raken.

Van doorreizen is echter geen sprake als blijkt dat Giuseppe ziek is en de kas nagenoeg leeg. Zoon Matteo is vastbesloten het circus van de ondergang te redden met een nieuwe, ijzersterke show, maar daar heeft hij wel de hulp van de bewoners voor nodig. Als Fenne, de mooie dochter van de locoburgemeester zich aanbiedt, verschijnt er echter een nieuw probleem: trapeze-artieste Ziyana, verliefd op Matteo, wordt gevaarlijk jaloers op de Veenkoloniaalse en zint op wraak. Misschien dat Wildervanck haar daar bij kan helpen…

Speeldata en Verkooppunten Circus In Veen

Toegangskaarten zijn online te koop via de site van Circus In Veen.
De transactiekosten bedragen € 1,00.Toegangskaarten zijn vanaf 15 juni 2014 ook te koop bij:
Primera Hiemstra, Winkler Prins Passage 7, Veendam
VVV Veenkoloniën, Museumplein 5, Veendam
Primera Klingenberg, Stationsstraat 3, Gieten
Tourist Info Punt, Marktstraat 8-10, Assen
VVV, Grote Markt 29, GroningenLast-minute kaartverkoop aan de kassa
Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling is de kassa geopend. Ook hier kunt u terecht voor tickets, mits de voorstelling niet is uitverkocht.
Woensdag 20 augustus 2014 20:30 Kaarten bestellen
Donderdag 21 augustus 2014 20:30 Kaarten bestellen
Vrijdag 22 augustus 2014 20:30 Kaarten bestellen
Zaterdag 23 augustus 2014 20:30 Kaarten bestellen
Zondag 24 augustus 2014 Matinee 14:00 Kaarten bestellen
  • Promotievideos Circus In Veen