Filmaanbod Film1 september 2014

Filmaanbod Film1 september 2014

Op verzoek van vele abonnees biedt SKV voortaan PLUS-pakketten aan zonder lange verplichtingen. U kunt zonder risico een PLUS-pakket afsluiten op FOX Sports, Film1, Sport1, HBO, HD of het Extra pakket. Al na drie maanden kunt u het abonnement zonder problemen maandelijks opzeggen of wijzigen. Dit geldt ook voor de huidige PLUS-pakket abonnees.

De zomer nadert zijn einde. Het wordt najaar. Het wordt kouder en sneller donker. Komende maand gaat de wintertijd weer in. Om met Johan Cruyff te spreken: “Ieder nadeel heb zijn voordeel.” Prima omstandigheden om gezellig thuis op de bank naar de beste films, series en sportevenementen te kijken via de vernieuwde PLUS-abonnementen van Stichting Kabelnet Veendam!

Aanbod Film1

Wie nu abonnee wordt van Film1 kan de komende maand genieten van het 34e Nederlands Film Festival (NFF). Film1 Spotlight zendt dan elke dag om 20:30 uur een topfilm van Nederlandse bodem uit. Het NFF vindt plaats van 24 september tot en met 3 oktober in Utrecht.

Daarnaast biedt Film1 in september diverse premieres van topfilms. Bekijk het aanbod via de site van Film1.

Aanbod Sport1

Wil je helemaal niets meer missen uit de Primera División, Champions League, Bundesliga, Ligue 1, EK 2016-kwalificatie en andere voetbalcompetities ? Of ben je liefhebber van Formule 1, tennis, golf, MotoGP, basketbal of vechtsporten ? Profiteer dan nu van het aanbod en kijk de eerste 3 maanden voor maar 5 euro per maand! 

Volg F1-coureur Max Verstappen

Formule 1 liefhebbers kunnen de komende maanden via Sport1 rechtstreeks meekijken met de eerste kilometers van Max Verstappen in een F1-bolide van Torro Rosso. Het opleidingsteam van Red Bull wil de 16-jarige zoon van F1-coureur Jos Verstappen volgend jaar laten debuteren in de Formule 1. Om de jongste F1 coureur ooit klaar te stomen voor het grote werk mag hij dit seizoen al tijdens de vrijdagtrainingen in Austin, Sao Paulo en Abu Dhabi zijn eerste kilometers tussen de grote jongens maken. Via Sport1 kunt u de trainingen live volgen op de baan, via de on-boardcamera en in de pitsstraat. Niet de regisseur, maar u zelf bepaalt wat u ziet.

Aanvragen, wijzigen of opzeggen digitale Plus-pakket

Ja, ik wil mij graag aanmelden voor één of meerdere digitale pluspakketten, danwel mijn huidige digitale pluspakketten wijzigen/beëindigen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.