Deze week zijn er 2 nieuwe radiozenders aan het analoge aanbod toegevoegd :

100%NL

Op advies van de programmaraad is 100%NL in de plaats gekomen voor Kink FM. 100% NL zendt overwegend Nederlandstalige popmuziek uit. Hiermee brengt 100% NL een uniek en onderscheidend geluid op de radio. Ook dient ongeveer de helft van de muziek op 100% NL jonger te zijn dan één jaar.

Het overgrote deel van de zendtijd op 100% NL wordt dus ingevuld met Nederlandstalige popmuziek, waaronder veel nieuwe muziek. 100% NL zendt Nederlandstalige popmuziek uit van artiesten als Marco Borsato, Blöf, Jeroen van der Boom, Toontje Lager, Jan Smit, Doe Maar, Trijntje Oosterhuis, Gerard Joling, De Frank Boeijen Groep, Guus Meeuwis en Nick en Simon. Dit gemixed met anderstalig werk van onder meer Ilse de Lange, Krezip,Racoon en Alain Clark. 100% NL is dus een popstation.

100%NL is te ontvangen op 104,5 MHz.

Kerstradio

Kerstradio is een tijdelijke zender die te ontvangen is op 103,4 MHz. Via Kerstradio kan men 24 uur per dag naar uitsluitend kerstmuziek luisteren. Via internet kan men bij de radiozender ook verzoekplaatjes aanvragen. Dit kan via www.kerstradio.nl .