Goed nieuws voor al onze Film1 abonnees. Vanaf vandaag zijn alle Film1 kanalen; Film1 Premiere,  Film1 Action, Film1 Comedy & Kids, Film1 Spotlight en Film1 Sundance in HD beschikbaar. Voor ontvangst in HD heeft u wel HD-geschikte apparatuur nodig.

tab_premiereFilm1 Premiere biedt je, in samenwerking met de grote Hollywood-studio’s, gedurende de hele dag de grootste en nieuwste blockbusters, gelijk na hun release in de bioscoop. Zo is er op dit prominente filmkanaal voor de jongere kijkers altijd om 16:00 een spannende, grappige of ontroerende kinderfilm te zien en start er iedere avond om 20:30 een grote bioscoophit. Elke zaterdagavond staat op Film1 Premiere om 19:00 voor het hele gezin ook nog eens een grote familiefilm geprogrammeerd. Ga er maar eens lekker voor zitten want dit kanaal vol blockbusters houdt je uren zoet.

tab_actionFilm1 Action biedt stevige actie, zenuwslopende thrillers, wonderbaarlijke fantasy, opzienbarende sciencefiction en ijzingwekkende horrorfilms. Je moet er maar tegen kunnen. Echte liefhebbers laten zich niet kennen en stemmen af op Film1 Action; 24 uur per dag, 7 dagen per week pure spanning. Op dinsdagavond is het Horror Night en kun je vanaf 20:30 kijken naar 2 bloedstollende horrorfilms op rij.

tab_comedy_and_kids

Film1 Comedy & Kids is het familiekanaal van Film1. Je vindt er de leukste comedy films voor een heerlijk avondje lachen met je vrienden. Of je ontspant met de hele familie bij een romantische tranentrekker. En let op; iedere avond start de hoofdfilm al om 20:00.

Ook aan het jongste publiek is gedacht: iedere doordeweekse ochtend zijn tussen 07:00 en 08:30 leuke kinderseries te zien. ‘s Ochtends, in het weekend en iedere woensdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 zijn er spannende, grappige of ontroerende kinderfilms te zien. Buitenlandse films en series voor jongere kinderen worden uitgezonden met een Nederlandse stemmencast. Engelstalige films voor kinderen in de oudere leeftijdscategorie hebben een Nederlandse ondertiteling. Op alle kanalen van Film1 is de programmering afgestemd op leeftijd. Let op het Film1 Kids logo. Zo zie je meteen of een programma of film geschikt is voor jeugdige kijkers.

tab_spotlightFilm1 Spotlight staat bol van topfilms uit elk genre en heeft daarnaast elke vrijdagavond en in het weekend vanaf 20:30 een thema-avond ingericht. Ga er eens lekker voor zitten en kies een van de twee speciaal voor jou gecombineerde films. Of kijk ze gewoon allebei! Op dit special kanaal is ook aan het jongste publiek gedacht met vaste kijkmomenten in de ochtend en de middag.

tab_sundanceFilm1 Sundance is de zender voor geweldige concertregistraties, onafhankelijke films, boeiende documentaires en sterke series. Een veelzijdig kanaal voor iedereen die net even iets anders wil. Op vrijdagavond kijk je om 21:00 naar eigenzinnige en opmerkelijke documentaires. De zaterdagavond is voor de muziekliefhebbers, met om 22:30 concerten en programma’s over verrassende grootheden uit de popgeschiedenis.