Vanaf vandaag biedt SKV haar Film1 abonnees via internet gratis toegang tot de topfilms en hitseries van de premium televisiezender.

Naast het kijken via de vijf televisiekanalen van Film1, kun je via Film1.nl en de Film1-app op elk gewenst moment en waar je maar wilt een film of serie starten op je pc, tablet of smartphone. Thuisblijven voor je favoriete film is vanaf nu dus verleden tijd. Film1.nl en de Film1 app bieden daarnaast uitvoerige informatie bij het aanbod, waaronder trailers en recensies. Vanuit de app kunnen films via social media geshared en beoordeeld worden.

Ook is het mogelijk om de films en series van Film1 vanaf je tablet of smartphone via Google Chromecast* te streamen naar de televisie. De Chromecast-ondersteuning is de ideale manier om in de slaapkamer of in andere ruimtes waar geen digitale ontvanger staat, naar de films en series van Film1 te kijken. Met een druk op de knop neemt je TV het van je smartphone of tablet over. Handig en eenvoudig! Via een eenvoudige login, welke door SKV wordt verstrekt, krijgt je toegang tot deze extra service bij uw Film1 abonnement.

Je kunt maar liefst 4 apparaten selecteren, ongeacht of dit een pc, laptop, tablet, smartphone of een combinatie hiervan is. Je kunt films stoppen en pauzeren en zelfs op een ander apparaat verder kijken. Ook deze service is gratis toegankelijk voor Film1 abonnees.

Vraag hier uw code aan voor Film1 Go