Onlangs is het aanbod van SKV GO uitgebreid met de extra zenderpakketten. Voorheen waren de extra zenderpakketten alleen te bekijken indien gebruik werd gemaakt van een smartcard. Nu dus ook via het IP-TV platform van SKV GO.

De volgende zenderpakketten zijn toegevoegd:

  • TV-pakket Extra
  • TV pakket Algemeen
  • TV-pakket Kids
  • TV pakket Film1

De zenderpakketten Ziggo Sport Totaal en ESPN Compleet waren reeds aanwezig in SKV GO. Met deze nieuwste uitbreiding is vrijwel het gehele zenderaanbod van SKV in de SKV GO app te zien. Kijk voor het gehele aanbod op het zenderoverzicht of download de zenderlijst.

Mogelijkheden SKV GO

Met SKV GO geniet je van interactief TV kijken! Inmiddels is de SKV GO App beschikbaar voor tablet, mobiele telefoon (iOS, Android), PC/laptop. Wil je SKV GO gebruiken op je eigen TV, dan is een settopbox beschikbaar of gebruik apparaten als Android TV, Amazon Fire TV en Google Chromecast met Google TV.

Inmiddels zijn er diverse TV-fabrikanten (o.a. Sony & Philips) die televisies aanbieden welke gebruik maken van Android TV. In dat geval kan SKV GO rechtstreeks op je TV geïnstalleerd worden, wel zo makkelijk!