Stembiljetten jubileumactie Kabelnet Veendam

Stembiljetten jubileumactie Kabelnet Veendam

Voor bijna 2.000 abonnees van Stichting Kabelnet Veendam wordt Eerste Kerstdag 2013 een spannende dag. Vanaf 9.00 uur ‘s ochtends maakt SKV ieder half uur een winnaar van de jubileumactie bekend!  Iedere abonnee die mee gedaan heeft aan de jubileumactie van Kabelnet Veendam – en het juiste antwoord gaf – maakt kans.

En wie Eerste Kerstdag niet wint kan in de herkansing alsnog een  gratis SKV-Pluspakket naar keuze voor de periode van 1 jaar winnen! Dat geldt ook voor abonnees die niet meegedaan hebben met de jubileumprijsvraag. (Ook deze actie geldt alleen voor abonnees van Kabelnet Veendam.)

Het fantastische SKV-prijzenpakket bestaat uit:

  • 3 interactieve HD smart televisies
  • 3 interactieve blu-ray spelers
  • 3 jaarcontracten voor een basis alles-in-1 pakket bij Kabelnet Veendam
  • 10 SKV plus-pakketten naar keuze voor de periode van 1 jaar

Kabelnet Veendam vierde in december 2013 zijn 25-jarig jubileum met een jubileumprijsvraag waar alleen abonnees aan mee mochten meedoen. De deelnemers moesten het juiste antwoord geven op de volgende vraag:

Hoeveel kost een standaard Alles-in-1 abonnement bij SKV? 

Het juiste antwoord was uiteraard het laagste tarief: 40,50 Euro. Stichting Kabelnet Veendam is één van de goedkoopste kabelnetten van Nederland. De overige tarieven worden gehanteerd door andere kabelnet en ADSL-aanbieders.

Abonnees konden de afgelopen weken meedoen door het juiste antwoord te geven via de website van Kabelnet Veendam, via Facebook, een bon uit de krant of een deelnameformulier bij Expert, EP Roosies of Scheer & Foppen in Veendam in te leveren. Meedoen kon tot zondag 22 december 2013, 18.00 uur.

De uitslag wordt Eerste Kerstdag 25 december vanaf 9.00 uur bekendgemaakt. Ieder half uur onthullen we via de website van Kabelnet Veendam, Facebook en Twitter een winnaar. In totaal zijn er 19 prijzen te winnen. Om 18.00 uur is de laatste winnaar bekend.