Zorggroep Groningen organiseert in februari een ‘Basiscursus Computergebruik’ en een ‘Basiscursus Tabletgebruik’ in het internetcafé van A.G. Wildervanck. De cursussen zijn bedoeld voor alle 50 plussers die graag meer willen weten over het gebruik van een computer, laptop of tablet.

Basiscursus Computergebruik
Tijdens deze cursus worden de basishandelingen op de computer c.q. laptop en de daarbij behorende apparatuur geleerd. Te denken valt aan enkele onderdelen van tekstverwerking, Windows 8, e-mailen, en het zoeken op internet. Voor elke twee cursisten is er één vrijwilliger om te helpen en te ondersteunen. De cursus bestaat uit 10 wekelijkse bijeenkomsten, die vanaf 8 februari starten. U kunt kiezen voor de cursus op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag van 14.00 -16.00 uur. De cursisten betalen € 50,- cursusgeld en is inclusief cursusboek, USB stick en een consumptie per les.

Basiscursus Tabletgebruik
Voor deze cursus dient de cursist zelf een tablet mee te nemen en worden de basishandelingen op de tablet geleerd, zoals e-mailen, zoeken op internet, fotoverwerking en app-beheer. Voor elke twee cursisten is er één vrijwilliger om te helpen en te ondersteunen. De cursus bestaat uit 5 wekelijkse bijeenkomsten, die vanaf 29 februari starten. U kunt kiezen voor de cursus op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag van 14.00 -16.00 uur. De cursisten betalen € 25,- cursusgeld en is inclusief cursusboek en een consumptie per les.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij Trijnie Oosterhuis, Hoofd Welzijn A.G. Wildervanck, via telefoonnummer (0598) 69 67 50.