De maand maart staat in het teken van het PLUS-HDTV pakket. We gaan deze maand een aantal wijzigingen doorvoeren waarvan wij denken dat dit pakket aantrekkelijker en volwaardiger gaat worden.

TNT-HD

Op 15 maart starten we met de zender TNT-HD. Onder de slogan ‘We Know Drama’ vertoont TNT gloednieuwe series als Falling Skies, Shameless (US) en Memphis Beat en bekende successen als E.R. en The West Wing en Smallville. De Amerikaanse zender TNT is al langer actief in Europa en is sinds april vorig jaar in België te zien, waar de zender van start ging met de bekroonde internethit ‘Dramatic Surprise on a Quiet Square’. TNT-HD zal te ontvangen zijn via kanaal 247. Meer informatie over deze zender is te vinden op www.tnt-tv.nl en hier is een preview te bekijken.

iConcerts-HD

Het is alweer 2 jaar geleden dat wij iConcerts-HD wegens een rechten kwestie niet meer mochten doorgeven. Ondertussen is dit opgelost en kunnen we deze zender weer aan het HD-pakket toevoegen. iConcerts is een kwaliteit muziekzender met concerten van vele grote artiesten. iConcerts zal in de loop van deze maand te ontvangen zijn via kanaal 244. Meer informatie over deze zender is te vinden op www.iconcerts.com

Duitse HD-zenders

Hoewel andere aanbieders stoppen met de doorgifte van Duitse HD-zenders weten wij dat onze abonnees het zeer waarderen dat deze zenders in het HDTV-pakket zitten. Daarom breiden wij het HDTV-pakket uit met 3 Duitse zenders in HD-kwaliteit, RTL-HD, RTL2-HD en VOX-HD. Deze zenders zullen op de volgende kanalen te ontvangen zijn : 257-RTL-HD, 258-RTL2-HD en 262-VOX-HD. In de loop van deze maand zullen deze zenders beschikbaar komen.

BBC-HD

BBC heeft aangegeven op 25 maart te stoppen met de zender BBC-HD, welke nu bij ons te ontvangen is via kanaal 217. Daarnaast heeft BBC aangegeven te starten met BBC 2 HD. Ook wij zullen deze verandering doorvoeren alleen zal deze zender dan te ontvangen zijn via kanaal 212.

TLC-HD

Medio dit jaar zal TLC-HD beschikbaar komen. Ook deze zender zullen wij aan het HDTV-pakket toevoegen en zal dan te vinden zijn op kanaal 221. Meer informatie over TLC kunt u vinden op www.tlc.nl

NGC-HD

Helaas kunnen wij NGC-HD niet meer doorgeven. Al vele maanden zijn we met FOX International Channels bezig het signaal van deze zender van hun aangeboden te krijgen echter zonder enig resultaat. Zodra FOX International Channels ons het signaal wil doorgeven zullen we deze zender direct weer aan het pakket toevoegen.